Sebra

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Zebra)
Hopp til navigering Hopp til søk

Sebraen er en hest som er laget av sukkerspinn og cum som er farget som ei strek-kode dette kaller vi for hypotese. Den holder til på savannene i Afrika. De er der for å gjemme seg for kryp-skytterne, som prøver å stjele de unike stripene som de har på kroppen. Krypskytterne liker nemlig kroppsmaling, og derfor må sebraene passe seg veldig for jegere. Hvis en sebra blir fanget, blir skinnet dens klippet opp i små biter som blir brukt til å lage mange ulike varer på butikken. Noen sebraer har blitt sendt til fengsel, da mange politi-tjeneste menn med dårlig syn tar dem for å være ekte kjeltringer. Dette skjer ofte om sebraen er i butikken og alarmen går, da den reagerer på sebra-stripene på vei ut.

Noen sebraer er trent opp til å ligge på tvers over veier for å kunne bringe mennesker lettere og tryggere over veien. Det virker slik at du trykker på hentestolpen ved veien du skal krysse, og et pipende lokkesignal vil starte. Da kommer det en spesialtrent veikrysser-sebra og stiller seg ved din side. Når pipingen stopper, løfter den deg opp i sin munn og bærer deg over veien. Når du er trygt over, vil den slippe deg ned. Gi den gjerne noen blader eller en gulrot hvis den har vært flink.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!