Youtuber

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

En Youtuber vet alt. Absolutt alt. Han/hun er også best i stort sett alt, og gjerne mer talentfull enn de fremste på et felt er til sammen. Det kan man se av det de skriver på basen sin – kommentarfeltene på Youtube-videoer. Sin allvitenhet bruker Youtuberen til å lære opp ikke bare andre Youtube-brukere som kommenterer, men også de personene som er med i videoen, som gjerne er berømte og blant eliten på sitt område. For uansett hvor berømt eller dyktig man er, slutter man aldri å gå inn på Youtube for å se hva Youtubere har å skrive om deg. Til det er ekspertisen deres for enorm.


Selvportrett av en klassisk Youtuber.

Hvem er Youtubere?[rediger]

Ikke alle som som bruker Youtube er Youtubere i ordets rette forstand. Det er viktig å skille mellom en Youtube-bruker, en Youtube-eier eller en youtube-random, og en Youtuber. Alle Youtube-eiere er Youtube-brukere. De fleste Youtubere er Youtube-randoms, men bare noen av disse er Youtube-brukere uten å være Youtube-eiere. En Youtuber kan ikke være en Youtube-random og en Youtube-eier samtidig, i hvert fall ikke uten å også være en Youtube-bruker. Og en Youtube-bruker er ikke en Youtuber hvis ikke en av Youtube-randomsene i samme kommentarfeltet er en Youtube-eier. Er en av disse Youtube-eiere selv, må de være Youtubere hvis de er Youtube-brukere, uten at det i det hele tatt er mulig. Konklusjonen blir dermed at Youtube er mojjo – også for en Youtuber.

Går det an å opphøre å være en Youtuber?[rediger]

Mang en Youtuber har gått i erkefellen å lage sin egen video. Når de har gjort det, opphører de automatisk å være en Youtuber, fordi de selv blir kommentert av Youtubere. De har dermed selv blitt Youtuberfisert, og er ikke lenger en Youtuber verdig. En ekte Youtubere vet derfor å aldri legge ut en eneste video, men holder seg til kommentering. Helst skal de ikke ha noe profilbilde heller. Kanskje har han noen favoritt-videoer, hvis han finner noen som er verdige hans edle junkfood-tilgrisete fingre å trykke på som favoritt. Det er ikke dermed sagt at han liker disse videoene – avskyen hans over videoens elendighet er bare ikke så stor.

Oppførsel[rediger]

Youtubere bruker et språk som er helt særegent for dem. Det innebærer en oppgitt ”lol” etter annenhver setning, for å understreke hvor overlegen de er vanlige Youtube-brukere. De anser også sitt eget liv for å være uvanlig dyrebart – så dyrebart at de ikke vil miste så mye som 5 sekunder av det. Derfor er det ikke uvanlig å se en kommentar av typen ”gi meg tilbake de 4 sekundene du stjal fra livet mitt!” fra en Youtuber dersom han har sett en 3-sekunders video som ikke falt i smak. (Det er nemlig en annen egenskap de har, konstant overdriving.)

En Youtuber linker aldri til andre sider i diskusjoner. Han kan til nød referere til fakta, men da må det være fakta han selv har funnet opp, og som ikke kan bekreftes noe som helst sted. Dette fordi en Youtuber alltid vet bedre en fakta, og ser det som under sin verdighet å referere til det. Derfor er det ikke uvanlig å se opphetede diskusjoner mellom to Youtubere med hver sin mening. Drittslengingen og møkkaordene lurer seg inn mellom hvert tredje ord, bare for å understreke hvor overlegen de er sin motdebattant.

Det leder oss over til en annen særegen Youtuber-egenskap – hans talent for drittslenging. Det spiller ingen rolle om nøyaktig det han skriver er skrevet noen hundre millioner ganger før, for de vet at det får en helt egen kraft når akkurat de sier det. Alle vanlige Youtube-brukere har en eller annen gang i løpet av livet måttet bøye seg for en plutselig og uvarslet ”your mother” fra en Youtuber.

Viktigste prestasjoner og oppdagelser[rediger]

Februar 2007: Oppdaget at en 'your mother' får dobbel kraft hvis den står alene i kommentarfeltet.

Kjente Youtubere[rediger]

Duh...de finnes selvfølgelig ikke. Har du i det hele tatt lest en dritt av det som står her??