Usher

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Usher vet ikke hva han skal gjøre

«Han beveger seg som gjedda i sivet, den gutten»

- Kjell Magne om Usher

«Musikken hans gjør meg så glad!»

- Ingen om Usher

«Jeg kan bekrefte at jakken hans er kjøpt på Dressmann.»

- Gud om Jakken til Usher

«Jeg har aldri hørt Usher si Frisør»

- Ismannen om Ushers ordvalg

«Jeg spilte ping-pong en gang, men jeg vant ikke»

- Usher

«Jeg hater når marsipanpølsene snur seg i pakningen slik at man ser baksiden av dem.»

- En vanlig mann om Marsipanpølser

Usher (født: Noen) er en relativt multiplisert Rap eller Hip-Hop stjerne på høyde med Ingen eller Alle. Han er elsket av mange, men hatet av enda flere!

Usher etter å ha gått hjem

Karrierestart[rediger]

Han kom ut med sitt første album i 1994, da var han 16 år gammel. Albumet hadde den fantastisk kreative tittelen "Usher" , og handlet om epletrær fra indre Canada. Hans gjennombrudd kom med låta "Hey! Thats my apple!" Etter den første platen, måtte han bare komme ut med et til. Dette handlet om gafler, og ble en flopp av dimensjoner. Hver gang sangen "The fork is made 4 meat" ble spilt på radio, sprengte øret til Ole Martin Årst. Flere ganger da han gikk på gaten, kastet folk toaletter etter han, og fjorten ganger kom han hjem med kake over hele seg.


Karrierestopp![rediger]

Etter den store floppen, var han dum nok til å prøve å komme ut med ett til album, og denne gang med hjelp fra MacGyver. Albumet het "Usher and MacGyver", og handlet om ferskvannspiggulke. Dette ble en så stor flopp at Usher ikke kunne se ut av vinduet engang uten å få nøkkelhanker og eksterne harddisker kastet etter seg, derfor så han aldri ut av vinduet, og har aldri blitt sett siden.