Uran

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Advarsel: Dette er ikke urin - det er noe annet! Å putte uran i naboens kaffekopp på 1. april kan ha uventede, dog ikke alltid negative, virkninger, og Ikkepedia ber alle om å være oppmerksom på forskjellen.

«That uranium is such a good stuff, it makes my .... glide smooth like the Mexicans over the border»

- George W. Bush

«I ЯЦSSLДND BЯЦKEЯ ШI ЦЯДИ TIL Å KШITTE OSS МED TIИG SOМ STДTSKIJ IKKE LIKEЯ.»

- Russer om uran

«You know what uranium is, right? This thing called nuclear weapons like lots of things are done with uranium including some bad things.»

- Donald Trump forklarer hva uran er

Uran er et fantastisk stoff som kan påvirke din kropp. Dette har blitt fysiskt bevist med at noen har blitt superhelter etter kontakt med dette superstoffet. Når du ser på ren uran kommer det til å ha en ganske skummel lysende farge, nesten den samme som soppene som vokser under vasken din.

Uran (Må ikke forveksles med Urin) er et av de stoffene som smaker best i verden. Et av de stedene med best uran (Må ikke forveksles med Urin), er Youran.com, de har alle typer uran (Må ikke forveksles med Urin) som f. eks. gulran, blåran eller atombomberan. De har mange kjente kunder, som Hitler, Kim Jong Un, og De rare folka som bor i bakgården din.

Bruksområder[rediger]

Uran har mange bruks områder, noen av disse er:

  • Tannkrem
  • Vortefjerning
  • Glidemiddel
  • En måte å bli kvitt n00bs

Hvordan få tak i uran?[rediger]

Det er relativt ganske enkelt å få tak i uran, det du trenger er: en kofert med penger(helst dollar), noen kontakter i land med mye sand og en god plan som innebærer et stort smell. Som for eksempel Iran, som får det fra Uranus

Forskning på uran[rediger]

Takket være den prestisje fulle doktoren i Kazakhstan som har bevist alle vidunder bivirkningene.

Kjente Personer som har vært i kontakt med uran[rediger]

  • Superman
  • Morra di, hvorfor tror du hun er så fæl? bare bivirkninger mann...
  • Læreren din, det er ikke mulig å bli så ond uten kjemisk hjelp.
  • Lekser

Nye bruks områder for uran[rediger]

Det kan brukes til glidemiddel. Uran ble brukt som glidemiddel når George w. Bush hadde homsesex med Sadam Hussein som en siste farvel, dette skjedde rett etter han hadde blitt tatt fange av U.S.A det var defor han barberte seg. Takk og lov ble han sendt tilbake til Irak hvor de gjorde det humane og hadde en avlivning, denne kan bli sett på youtube.

Uran blir også brukt som matolje i USA det er derfor vekten har økt så jævelig mye, det er fordi det normale fettet har fått superkrefter og går berserk i tarmkanalene til de fleste amerikanere. På grunn av urans spesielle egenskaper har det ført til stor etterspørsel fra hårete menn fra midtøsten, disse gjennkjennes ved at de skriker "Kill the infadels" 24 timer i døgnet, disse er stort sett vennlige og liker åpnings frasen: George W Bush is my idol.Periodesystemet
H   He
Li Be   B C N O F Ne
Na Mg   Al Si P S Cl Ar
K Ca Sc   Ti V Cr Mn Fe Co Ni Cu Zn Ga Ge As Se Br Kr
Rb Sr Y   Zr Nb Mo Tc Ru Rh Pd Ag Cd In Sn Sb Te I Xe
Cs Ba La Ce Pr Nd Pm Sm Eu Gd Tb Dy Ho Er Tm Yb Lu Hf Ta W Re Os Ir Pt Au Hg Tl Pb Bi Po At Rn
Fr Ra Ac Th Pa U Np Pu Am Cm Bk Cf Es Fm Md No Lr Rf Db Sg Bh Hs Mt Ds Rg Cn Nh Fl Mc Lv Ts Og
Ch


Liste over grunnstoffer