Traktor

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
!En traktor som slapper av litt på plenen

Traktor er en maskin med hjul på størrelse med en hund og en hest. (Hjulene altså, hundene foran og hestene bak) Uten traktor ville det ikke vært innavl i bygdene i Norge. Traktor er også største årsak til at folketallet på bygdene holder seg. Og øker. Den første traktoen var laget av MacGyver på 2016 tallet. Den Andre Traktoren som ble laget var av John Deere og er nå oppgalt etter hun.


MacGyver som lagde traktor hadde et par ting i skalen da han lagde den:

 • Den skulle være så fin som mulig
 • Ta opp nesten hele vegbanen.
 • Gå fort
 • holde folketallet nede.
 • Bruke lite diesel
 • Dra damer
 • Være ekstremt brukervennlige med lite girspaker og knapper.
 • Ødelegge statens veier.
 • Skremme byfolk inn i byene igjen, slik at det ikke blir nytt blod i bygdene.
 • Være så raske at ingen kan kjøre forbi
 • At den er så fin at alle som kjører forbi en, krasjer pga utseende. ops jeg glemte at den var så rask at ikke noen kunne kjøre forbi.

De beste traktorer er Alle gamle Forder som lager tåke av dieselrøyk med en gan du slår på glødepluggene. NEW HOLLAND TN75D eller alle modeller av Massey Ferguson men manuell eller dynashift kasse. De siste årene har også Fendt blitt hørt om i mediene. Dette er et traktormerke som kunn drar bydamer som finner ut at de er dyrere enn Ferrarier. Mer er det ikke å si om Fendt. Ellers er traktoren en fin maskin. Som er desverre aldri har blitt funnet noen nytte av.

Blir ofte brukt av Rånere i alderen 16 til 18 år, som da kommer under benevnelsen: Hangaround. Disse rånerene oppholder seg alltid en lørdagskveld utforbi matbutikken i Bygda. Det er også påbudt verneutstyr som alltid skal brukes. Dette skal være Vernetresko med turbostropp, Peltor Hørselvern med Dab radio. Dongeribukse som henger på kneskålene og enten badle (rullings) eller snusboks i den nærmeste og mest synlige lommen. Traktorene skal helst ha en Triangel hurtigkobling som aldri har bært på redskap, dekk med dimensjon på Over 540, masse ekstralys som blink og led-bar som er tjuvkoblet og skal overbelaste el-annlegget i høyest mulig grad. Hvis de ikke har passersjersete så skal det bli laget ett av en pakkestopp og noe 2*4 avkapp. Den siste viktige komponeneten er "rakrør" som skal være laget av de gamle melkerørene du fikk av naboen når han satte inn Robot. Vis dette blir gjort må du også stille opp dieseltilførselen på dieselpumpa ellers blir den ikke godkjent av Mattilsynet.


Men at traktor bidrar til matproduksjon er en løgn. Alle vet jo at mat kommer fra butikken!

Traktor er et gresk ord som betyr stor klumpete konstruksjon.

Forplantning[rediger]

Hunntraktorer legger traktoregg i store mengder på bøene, disse gjør at det blir mer farger og ikke bare grønt. Eggene er som regel hvite, men også svarte, grønne og andre farger, og du ser dem når du kjører på veiene, mest på vestlandet men også andre steder kan de forekomme.

Hanntraktorer kobles så til gjødselspumpe slik at man kan gjødsle jordene og traktoreggene befruktes da. Dette gjør også slik at lufta får en mild og god lukt som alle elsker når dem kjører og skal på ferie. Lenge leve gjødselspumpa!

Etter klekking, antar traktoren form som firehjulet gressklipper som ofte som andre bydgeungdom trekker til byene. Her søker de utdanning på planteskoler, kommunen eller vaktmesterfirma. I dette livsstadiet har ikke traktoren fått utviklet bakhjulene og alle fire hjul har samme størrelse. En annen kroppsdel som traktoren vokser av seg i tenårene er selve plenklipperen. Det er denne kroppsdelen som gjør gressklippertraktorene så hissing og farlig.


Konstruksjonen[rediger]

Konstruksjonen var enkel, MacGyver (arkitekten & konstruksjonssjef). Bedøvde bare hundene tapet runt den med ca 3,1591891 meter fra hver andre, på en metalstang, samme med hestene bare 3,5594898 meters avstand. så tok han en boble (BIL) og satte oppo, og tapet runt, rattet var et tau som var festet i halsbåndet til hunene. Dette var datidens beste oppfinelse