Tortur

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Tortur ble først brukt av lærere da skolegang ble vanlig. Denne torturen gikk ut på å tvinge små barn til å lære seg helt unødvendige ting. Hvis de ikke lærte det de skulle ble de slått. Denne straffen er nå ulovlig, takket være pedagoger, lærernes verste fiende. Etter det har lærerne funnet nye metoder for systematisk tortur, som tentamen og karaterkort.

Det er også mindre brutale former for tortur som nestendrukning, mye brukt i Guantanamo Bay. Andre former for tortur er ødelagte colaautomater, ripete dvder,barne-tv,drømmehagen,pakten,teletubbies, og høre på jahn teigen,one direction, NRK p1,Justin bieber og rett og slett musikk som er laget av................................................ og alt annet musik som ikke er bra

En av de mest brukte former for tortur er musikktortur. Her er Ole-Ivars plater spesielt mye brukt, som er grunnen til deres suksess, heldigvis lover KHP (kvinnenes hofteparti) at hvis de blir valgt ved neste stortingsvalg skal Ole-Ivars tvinges til å høre sine egne sanger samtidig som de må gå grunnskolen om igjen, tre ganger.

Se også[rediger]


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.