Tilfeldig sex

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

"Det er godt å være ung og ha meget liv i seg."

~Jonas Lie om Tilfeldig sex

Tilfeldig sex er en av universets lover. Denne loven sier at man kan få sex som resultat av tilfeldigheter, også kjent som flaks. MacGyver Stiftet denne loven i 1890.


Opprinnelse[rediger]

Tilfeldig sex, eller seksualiti prinsippi considini di tilfini som det heter på litt finere italiensk, ble oppfunnet av Gud, for å krydre hverdagen til skapningene hans. Han angret senere på dette da Jesus, et resultat av tilfeldig sex, slettet Skapelsesprogrammet hans for å få plass til Dance Dance Revolution. Benyttelse av tilfeldig sex ble dermed en forbrytelse på lik linje med mord og fjellgrevlingspising, og alle som bryter dette forbudet straffes til evig gjensitting i Helvete.

Av mindre kjente, men likevel betydningsfulle hendelser vedrørende tilfeldig sex gjennom tidene kan det nevnes; da Britney Spears, eller Barbie som hun er bedre kjent som i Tyskland og i de litt mindre sentrale strøk av Georgia, ble født. Det er faktisk ikke så mye mer å nevne, men for å nevne noen kan vi late som om skaperne av denne siden har det hele tiden. Noe som vi vet ikke er sant, da det strider mot naturens lover at nerder skal ha sex, eller for den saks skyld noen form for sosial kontakt.

"Nysgjerrighet er sunt! Uten nyssgjerighet hadde aldri Eddison feunnt opp lyspe6ra! Eller sunt? Han var vel ikke akkurat sunnheten selv, og en plage for kona var han ogse5 vil jeg tro. Men bra var det. Og tenk, ne5 har vi avskaffet lyspe6ra igjen!Ff8rst me5 nok du snakke meg til fornuft. Tror egentlig ikke det er se5 ufornuftig med noen som snakker med store ord pe5 et folkelig vis. Mange av forslagene fra Frp er fornuftige, og noen av dem kommer plutselig sigende fra Ap etter en tid. For eksempel at det skal ve6re nf8dvendig e5 kunne norsk for e5 fe5 statsborgerskap. Kjenner selv noen som er innvandrere fra et annet land. De er mf8rkhudede og kan fortsatt bare noe norsk etter 20 e5r i Norge. Tragisk! Vi har forf8vrig samme sak i Spania: Norske pensjonister som reiser dit og bor i norske gettoer uten e5 kunne spansk. Like skammelig. Og der er Frp medskyldig!Snakker du norsk eller dansk Cecilia? Det er avgjf8rende"

Dette er altså ett eksempel på hvordan man skal fraskrive seg tilfeldig sex, eller all annen form for fysisk kontakt for den saks skyld.

Ansvarsfraskrivelse[rediger]

Ikke klag til oss om du ikke får tilfeldig sex på tross av at du avstår fra annen sex. Tilfeldigheter er tilfeldigheter, og Herrens veier er uransakelige. Forfatteren av denne artikkelen har heller ikke førstehånds kjennskap til emnet, noe som sikrer denne artikkelens nøytralitet. Nettopp dette er forøvrig grunnen til at alle artikler på Ikkepedia som omhandler sex er 114,82% nøytrale.

Dersom du mot formodning skulle oppleve tilfeldig sex, (noe som er svært lite sannsynlig, da du har fylt din sexkvote gjennom autoerotiske aktiviteter), vil du få gonophilispesten og . Dette er imidlertid å foretrekke, da det eventuelt vil skje med men en ugle! man kan løpe naken gjennom skogen for den ultimate følelsen. dette gjør at vinden glatt sklir mot huden på snoppen. snoppen er også som ett sverd.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!