The Julekalender

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

« Shit! it's på Norsk!! »

- Hansi The julekalender

« De e bærre lækkerrt! »

- Olaf Sand The julekalender

«I Molde e I i julekalendern din»

- Oddvar Brå om Moldemodifikasjon

The Julekalender er en asiatisk såpeserie, som omhandler livet på en gård litt utenfor lofoten. Serien har gått hver dag de siste 86 årene, og har blitt kåret til verdens lengste serie.

Oppbygging[rediger]

Som såpeserier flest er temaene den omhandler som oftest sex, utroskap, vold, kriminalitet og enda mer sex (kort oppsummert: livet til amerikanske rappere). Den avslutter som regel med noe superspennende som ingen kunne forvente (woooow plot twist! Did totally ikkje see that komme!), slik at man må få med seg neste episode.

Historikk[rediger]

Serien dukket opp som en idé av MacGyver og The Travellin' Strawberries på et nachspiel en gang på 1920-tallet. Planen var å oppholde verdens befolkning med serien, men kom på etter fjerde sesong at de alt hadde verdensherredømme. I alle fall MacGyver, for han ditchet The Travellin' Strawberries like etterpå. TV2 har stått for produseringen.

Handling[rediger]

Serien handler om tre nisser, ei potetwoman, en Nåsså (griser fra hundremeterskogen, eneste showet som kan måles mot The JUlekalender), en bonde, en bussinessmann og hunden Kvikk Sand. Altså sex, drugs and rock'n roll!


Sosiale virkninger[rediger]

The Julekalender regnes nok som tidenes mest provoserende TV-serie. Likevel har den omtrent 16 millioner seere hver dag, verden over. Eksperter vil også legge skylden til all fattigdom, krig og elendighet i verden på serien, men skaper og hovedrolleinnehaver MacGyver, nekter og sier serien kun foresaker global oppvarming.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.