Telefonsex

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Telefonsex er sex mellom telefoner. Det foregår ved at to telefoner, som oftest en hunnkjønn- og en hannkjønntelefon, legges inntil hverandre mens de begge beveger seg.

  • I denne prosessen høres ofte lyden av summetone i et rasende tempo. Dersom telefonene er av motsatt kjønn resulterer sex-akten av og til i et avkom, nemlig bittesmå mobiltelefoner som er populære blant ungdom.

Det har vært gjort mange forsøk på å krysse Ericson- og Nokia-telefoner i håp om å få de beste egenskapene fra begge telefonene, men få av disse forsøkene har vært vellykkede, og det har som oftest resultert telefoner som er ustabile eller som ikke fungerer. Det er vanlig at telefoner som ikke har draget lenger, mursteintelefoner fra 80-tallet, for eksempel, kjøper seksuelle tjenester fra attraktive telefoner. Dette vil imidlertid bli ulovlig fra 2009, når lovforbudet mot kjøp av sex inntreffes.

Er den eneste hobbyen telefoner har.[rediger]

Telefon sex er direkte nytelse mellom 2 telefoner og er vist nok kjempe deilig, er telefonene heldig blir det mega orgasme ! Mobiler kan bli sammenlignet med datamaskiner. Raseriutbrudd på tastaturet kan føre til onani.Det samme med tasting på mobiltelefoner.Klikke-lyden som kommer når du trykker på tastene er maskinens "stønning". vibrasjon er populært i telefon-sex så husk å skru på vibrasjon.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.