Tannfeen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Tannfeen tatt på overvåkningskamera.

«Havn flo uf fennene mime!!!»

- 5-åring om tannfeens framgangsmetode

«Og ut av mørket steg en skapning så ond, så grusom og så stygg at ingen hadde sett noe lignende»

- Det gamle testamentet om tannfeen

Tannfeen er en djevelisk figur som stjeler tenner fra barn, som "betaling" legger hun igjen falske penger så barna skal bli tatt skyldig i falskmynteri.

Oppvekst[rediger]

Tannfeen vokste opp på et shaolintempelet. Der lerte hun seg kung-fu, tae-kwon-doe, na-gi-shah og hi-jota-yino-hake-roi-twat-bellend-kwan. Dette gjore inntrykk på livet hans som militært geni. Senere når han var ferdig utlert drepte han alle på shaolintempelet og lagde et sverd av tennene. Dette startet hennes yrke som tanntyv. Før hun fikk planer om verdensherredømme brukte hun å snike seg inn i huset til små barn og stjele tennene til barna. Så stikker av i sin rustene boble fra 60 tallet. Når hun kommer hjem putter hun tennene i gebiss og selger de til gamle damer. Hun har også puttet tennene hun har stjålet fra små barn i cola til de var så brune å små at de så ut som hasj også solgt dem på svartebøsjen.

Tannfeen på sine eldre dager.

Verdensherredømme[rediger]

Tannfeen tar tennene med hjem og bygger opp slott, våpen og mekaniske soldater som skal utslette menneskeheten til slutt. Siden Våpnene og soldatenen er av rent kalsium er de uovervinnelige. Problemet er at barn har svake og dårlige tenner. Derfor har tannfeen og TINE gått sammen for å reklamere for melk, sånn at soldatene til Tannfeen blir sterkere. Noen ganger blir tennene for sterke, da må tannfeen benytte vold for å få dem ut.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.