Sylteagurk-konspirasjonen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Historien forteller om en bonde som høstet en enorm genmanipulert tomat da han plutselig skimtet Dan Børge Akerø som nærmet seg i horisonten. Bonden fortsatte sitt viktige og risikable arbeid uten å tenke mer over hva denne krølltoppen hadde for seg.

Etter en hard dag i genmanipulert-drapslysten-tomat-åkeren gikk Bonden inn i huset sitt for å drikke kaffe og se på NRK's distriktssendinger. Da banket det på. Bonden åpnet døren, og det intense røntgensynet til Dan Børge Akerø møter ham.

"God dag, mann" hilser bonden høflig. "Økseskaft" Svarer Dan Børge, og presser seg brysk inn døren. "Jeg og min sylteagurkarmè har gått langt om lenge og lengre enn langt. Vi ønsker å legge Norge for våre føtter, og trenger gården din for å gjennomføre vår sak."

Med sin landlige gjestmildhet og høflighet ønsker bonden det skravlete puddelhåret velkommen til hans gård, og prøver å overse skravlingen hans om sylteagurker, og den enorme ryggsekken hans som det kom klirrelyder fra.

Bonden ble funnet 3 dager senere av en elgsurfer som var ute etter en saftig tomat å leske seg på. elgsurferen fant bonden utmattet, bundet fast til det ubegripelige med krøllete puddelhår, og på gulvet fløt det av sylteagurksaft, lik den som finnes i sylteagurkglassene på Rimi. Det ble også funnet en billett til Sesam Stasjon på loftet. Bonden fortalte historien om møtet med Akerø, men husket ingenting etter at han hadde sluppet Dan Børge inn i gårdshuset sitt. Bonden døde under mystiske omstendigheter 7 dager etter at han ble funnet, og klarte aldri å gjengi hva som hadde skjedd den skjebnesvangre kvelden.

Konspirasjonsteorier[rediger]

Hvis denne hendelsen settes i sammenheng med Dan Børge Akerøs påståtte sykelige kjærlighet til sylteagurker, og hans tidligere uttalelser om at "sylteagurker har følelser og intelligens, og dermed er i stand til å legge Norge og etterhvert Europa for sine føtter", kan dette virke som en skremmende utvikling.

En tilhenger av syltagurk-konspirasjonsteorien sprer budskapet.

Historien om bonden har fått mange mennesker til å tro at sylteagurkene snart kommer til å gå til angrep. Støttegrupper har blitt opprettet for å takle disse følelsene, og legge planer for å stoppe Dan Børge og sylteagurkhæren hans. Tankekontrol skal blandt annet stoppes ved å produsere og bruke aluminiumsfoliehatter. Noen tilhengere av teorien har gått til innkjøp av puddelparykker for å vise at de støtter Dan Børge og sylteagurkhæren hans. Disse folkene mener at en seier for sylteagurkene er svært sannsynlig, og at vi må redde det som reddes kan.

Funnet av billetten til Sesam Stasjon drar også billettfunksjonær Bjarne Betjent inn i konspirasjonsteoretikernes søkelys. Bjarne nekter kjennskap til hendelsen, og sier at han aldri har truffet Dan Børge Akerø, men elsker TV-programmene hans.

Konspirasjonsteoretikerne holder nå på med kartlegging av mulige medsammensvorne, og Chuck Norris, David Hasselhoff og Eli Rygg er allerede sjekket ut av saken, mens Ari Behn fremdeles har status som mistenkt.

Politiets sikkerhetstjeneste mener denne teorien er direkte latterlig, og har meldt at det ikke vil bli satt av noen som helst ressurser til å etterforske denne saken videre.