Bevaringsverdig søppelartikkel: Okse

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
NinjastarSe.cx.png Bevaringsverdig søppel-artikkel
Denne artikkelen er et glimrende eksempel på Hvordan:Være dum og ikke morsom,
og er her kun til skrekk og advarsel!
Juryens begrunnelse: Dette er hva som skjer når mange kokte kålhuer redigerer på samme artikkel – og trekker i helt ulike retninger.
Se Sylinderarkivet for mer søppel

Okse er en deilig kose bamse som liker å spise ku kjøtt til oksdag Også kjent som red Bull Kastratus Sangeren ble funnet av Charles Darwin i 2013 på den baltiske halvøy. Dyret viser ingen fellestrekk med noe annet land dyr og det er derfor man tror at det orginerer fra en tid før Atlantis. Oksen blir brukt innenfor en god del studier bla. romfartsteknologi der den står for kalkulering av rom enheter. Okser stammer fra Norge. De har lange horn laget av tannkrem og bomull.

Oksen kan ikke observeres av et menneske uten å altre dens bane noe som gjør den veldig uforutsigbar. Det er her ordet kuantefysik kommer fra. (Bullus Kuantemus Selgeren (mens vi har observert den for å skrive denne artikkelen har vi altret dens navne bane og også dens navnebror bulldogen))

Snevert gjort Ass.

Okse er demoninfiseringen av allah den enda verre demonen

Okser er kjent for å snakke klingon, og gjennomsnittsIQ ev overraskende 4556987786978696876876968796876798976876968796876968940485405. Dette ble kalkulert av en okse som heter bluebull fuckinghell

Før denne artikkelen ble skrevet hadde Oksen et stort talent for å bruke sin fantastiske stemme. Men nå som dens bane er altret har den tatt seg job i dyrebutikken ved siden av Kiwi. de foretrekket hæggel ovenfor glitterkanon. bæ3 mæ radi heyy......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Uheldigvis er at katt ser som en okse (bilde) som de har tegnet. Kanskje Justin Bieber. «Uääääääääääääääääääääää!!!!!!!!!!!!!!!!»

- Smurf Og Justin Bieber

«Vi skulle kjöpe Volvo V40.»

- Forvirret Rockeband

« Jeg vil ha en sokk.»

- forvirret katt

Mal:Katt