Svigermor

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Svigemor
Svigemødre
Svigemødre
Vitenskapelig(e)
navn:
Drittkjerring
Norsk(e) navn: Svigemor
Hører til: Skadedyr
Antall arter: 1
Habitat: Slitte leiligheter i borettslag. Rommene er uforandret siden 70-tallet.
Utbredelse: Hele verden
Delgrupper:

Svigemor er betegnelsen på mora til ektefellen. Hun er ei gammel gretten kjerring med rævva full av penger som du må se langt etter å arve. I mange tilfeller misliker hun deg så sterkt at hun prøver å få deg og din ektefelle skilt.

Opprinnelse[rediger]

De tidligste sporene etter svigemødre er å finne i de dype skoger i Armenia. Her har arkeologer klart å grave fram bekkenben med store mengder gull gjemt i mellom (derav uttrykket: rævva full av penger). Man antar dette stammer fra de tidligste former for svigemødre. Beinrestene stammer fra år 6 før Kristus, da norske fotballspillere valfartet til Armenia for å hogge ned skogene og gjøre plass til fotballbaner. I tillegg gifta de seg med tilfeldige kvinner de fant gjemt under steiner.

Dette likte mødrene til kvinnene dårlig. For det første skjønte de ikke vitsen med fotball. For det andre syntes de det ble for mye innsikt fra naboene da alle trærne forsvant. Derfor bestemte de seg for å hakke på hver eneste lille feil fotballspillerne gjorde.

«Toogtyve menn som krangler om én ball! Kan man da ikke gi dem en ball hver!?»

- Inskripsjon på en stein i Armenia uført av svigemor for over 2000 år siden

Heldigvis viser andre inskripsjoner at en mystisk mann kom og jagde svigermødrene vekk før fotballspillerne ble kjeftet ihjel. Mannen jagde dem bort med masker av Ismannen, svigermødrenes eneste naturlige fiende. Som kjent kan man ved å se på Ismannen miste evnen til å tenke. Desverre hendte dette ikke med svigermødrene. Dette antyder at den mystiske mannen var Lars Monsen, Ismannens eneste venn og den eneste bortsett fra Macgyver og Chuck Norris og en del andre av brødrene til Jesus som kan se på Ismannen uten å miste evnen til å tenke. Dette skyldes at de har Hellig Blod i sine årer og Allah's velsignelse til å lage masker av Ismannen som jager svigermødre.

Svigemødre blir nektet innpass til USA og andre vestlige land etter 11. september.

Keep the Svigers Down[rediger]

Myndighetene i en rekke land sluttet seg i høsten 2001 sammen i organisasjonen Keep the Svigers Down(KSD). Denne organisasjonen har som formål å hindre at svigemødre i de respektive landene går inn i politikken og ødelegger styresettet. Frykten for dette kom samtidig med frykten for det meste, etter 11. september 2001 da to svigemødre gikk inn i cockpitenflyene de tok og prata pilotene i hjel, så flyene styrtet inn i to høye bygninger.

"Keep the Svigers Down" har i dag 193 medlemsland, og støttes av en rekke muslimske terroristorganisasjoner som føler svigemødrene har tatt fra dem levebrødet sitt.

Typiske kjennetegn[rediger]

Uncyclopedia Puzzle Potato Notext.png
Ikkepedia har en artikkel som er fullstendig irrelevant for denne artikkelen.

Her er ting du må se etter for å kjenne igjen en svigemor.

Dette er selvfølgelig vanskelig å sjekke, men en erfaren svigemorkjenner har noen triks på lur.

Her må det merkes uansett hvor hun ferdes

  • Ustoppelig pratsom

For å sjekke dette, be henne om å holde kjeft. Gjør hun da ikke dette er hun en typisk svigemor.

  • 7 slag

Har hun 7 slag med kaker, eller mer når du er på besøk er hun nesten garantert svigemor.

  • 7 tørre slag

Har hun 7 slag med kaker eller mer når du er på besøk, og kakene er tørre som inntørka skalker er hun garantert svigemor.

  • Henger ofte rundt med bestekompisen Satan.

Riktig nok besøker Satan aldri svigermors hjem, så med mindre en er med svigermor ut på byen er det vanskelig å sjekke dette kriteriet.

Svigermødre i litteraturen[rediger]

Se også[rediger]