Statens Vegvesen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Det kan være at du så etter Vegvesenet? Du vet, de folka som gjør at det blir milevis av køer fordi de sitter og gjemmer seg under gravemaskinene når det regner, i stedet for å gjøre veien bredere? Ja, de i orasnje kjeledresser, ja. Ja, de finner du her.
Statens Vegvesen
Vegvesen, av Edvard Skunk
Vegvesen, av Edvard Skunk
Vitenskapelig(e)
navn:
Vegvensius norvegicus
Norsk(e) navn: Vegvesen
Hører til: Vesen
Antall arter: Strengt hemmelig
Habitat: På veien
Utbredelse: Norge
Delgrupper:

«Det vesenet er dejvelen selv.»

- Henrik Ibsen om Statens veivesen

«Jeg er redd.»

- Lars Monsen om Statens veivesen

«Wow, jeg hater staten, men dette vesenet tar KAKA!!!!»

- Kakemonsteret om Statens veivesen

«Jeg blir betalt for å gi dem jobber.»

- Petter Northug om Statens veivesen

«LEAVE VEIDIREKTØREN ALONE!!!»

- Chris Crockers kommentar til landsvikeroppgjøret

«Den Norske stats veietat har en ansatt med tittelen:...Personvernombud!»

- Ytring fra den årlige lygekonkurransen i Frankrike. Den gav sølvmedalje, fordi vinneren løy at det er misunnelsesverdig å bo ved Brønnøysundsregistrene

«Hendene går i været, og nå skal jeg ha dine lupiner»

- John Cleese om Veivesenet

Statens Vegvesen er et vesen som lever i kloakken. Den er i slekt med Helsevesenet og Brannvesenet, som alle er i Vesen-familien.

Den har som hobby å ødelegge veier og ligner visstnok på en gravemaskin eller en bulldoser, avhengig av rasen. Det er derfor det bestandig graves i veier og ny rørlegging er bare en unnskyldning for å jakte på vesenet. Vesenet kan til og med forminske seg selv, mener Forsker 1 og 2. Dette stemmer nok ikke helt (kanskje ikke så rart når forsker 1 og 2 er fullstendig sinnsyke), men den kan bøye seg veldig langt ned. De største koloniene av vesenet er hittil sett på riksvei 6 og 16, samt E18 nordover. Noen mener at Vesenet har bygget hytter uten at andre så på. Den teorien virker lite sannsynlig, som at Kulturministeriet skulle bestemme om du får handle på søndager. Slikt kan ikke statlige etater gjøre, da ingen i Staten liker å blande inn andres oppgaver i sin jobb.

Vesenet kalles på latin "Vegvensius Norvegicus" eller "Staticus Vegvegicus" men også "Staternauter" og "statensvegvesen.nogicus norvegicus". Mer informasjon finner du ikke på http://www.vegvesen.no, for vi vil helst skjule dens eksistens (Ingen tar ikkepedia seriøst, derfor nevnte vi at vegvesenet har en internett-site).

Vesenet har blitt spesielt mye observert i Bodø i det siste. Det beklager vi dyrt og underlig.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.