Forskjell mellom versjoner av «Ikkenytt:Trønderne blir ledende igjen.»

Hopp til navigering Hopp til søk
 
Howard Webb er en United Supporter
 
==Oppfinnelsen==
 
Et fotoapparat med vidvinkel linse fastmonteres i brystfatning forran på lattøren eller objektet som en kan kalle det, ved at linsen er vendt mot nedre del av ansiktet. Fotoapparatet er av den moderne typen med motorisert framtrekk. Bildefrekvens på default setting er 400 bilder i sekundet, forkortet til 400 ps. (en benytter seg for enkelhets skyld av det engelske vokabularet i forkortelser)
[[Image:Fotoapparat1.gif|thumb|2000pix|right|Trykk bare lett på knappen]]
Objektet trykker på betjeningsknappen som er i enden på kabelen fra apparatet. Den kan med fordel legges under jakken og ut i ermet og ved det, ikke være til hinder for heftige arm og kroppsbevegelser.
 
I denne metoden er det kun vidvinkelmåling av tenner som benyttes til den statistiske tabelloversikten ved utøvelse og påvirkning av humor. Det er ikke tillatt med kunstige tenner. Det vil kunne gi plusspoeng til de som har tilgang på eks. gebiss med brillianter. Ikke alle har en slik økonomi, slik at sånne remedier vil være direkte "unfair". ja en tillater seg å bruke den engelske betegnelsen i dette enkle tilfelle, ja en vil jo ha redelighet i alt i denne saken.
 
==Tabell==
26

redigeringer

Navigasjonsmeny