Snusmumrikken

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Snusmumrikken er langeren til Mummitrollet. Han sitter ofte og spiller på et munnspill og bor i et telt. Men ute i skogen i Mummidalen har han en cannabisfarm som dyrker all hasjen til Mummitrollet. Han er sinna på Sniff, fordi han stjeler hasj fra farmen hans. Det som ikke blir sendt til Mummitrollet havner på Orre, som er narkobyen nummer en. Det skal også nevnes at Snusmumrikken er en selvutnevnt storsnuser. Han foretrekker løs-snus, og syns at Mummi er en skikkelig homo som snuser pose. Snusmumrikken er veldig omtenksom. En gang i året deler han ut gratis snus til alle barn. Men stakkars dem som prøver å stjele noe annet. ryktet sier at han liker all slags kjøtt og at han har masse våpen hjemme.

Snusmumrikken går ellers rundt og chiller, camper, fisker, røyker og dasser. Han er en hyppig gjenganger på Mummidalens NAV-kontor hvor han mottar dagpenger.

Et tidligere rykte har sakt at snusmumrikken er en stor fan av rusdrikken smirnoff, dette ryktet viste seg å være tull. I sine ungdomsår var snusmumrikken en stordrikker, men nå i senere tid er det bare hasj og snus, smirnoff er bare på julaften.

En gang i året drar Snusmumrikken til sverige for å kjøpe snus og billig bacon. Det er derfor han ikke er å se i alle episodene. Hans gode venn Andreas Storslafsa er en figur som vi aldri har fått sett i seriene fordi han skal hvist være en nær slektning av Lille My og da hadde ikke Tove juridisk lov til å ha han med i seriene siden han har en stor tissefant.

Det går også rykter om at Snusmumrikken er en spion fra KGB. Dette kan være en av grunnene til at snusmumrikken ofte forsvinner, og også bevis på hvor han får cannabisfrøene sine fra. Munnspillet hans er egentlig et patentert high-tech, HD, 15megapixel kamera med innebygd snus, slik han hver gang han spiller på munnspillet sitt tar han bilder som blir sendt direkte til KGB (også en diskrè måte å få i seg snus på).

Legg for øvrig merke til at Snusmumrikken bruker høyhælte sko. Dette må ikke misstolkes, da Snusmumrikken er kjent som den største "playeren" i Mummidalen. Bl. a. har han en heftig romanse med storesøsteren til Lille My. Av andre elskerinner kan man nevne både Fillifjonka og Mummimamma. Det ryktes også om et trekantdrama mellom Mummitrollet, Snorkfrøken og Snusmumrikken. Legg bare merke til Snorkfrøkens stadige fravær fra Mummitrollets seng, som sammenfaller med heftige "teltturer" sydover. Vi har også det inntrykk at det ikke mangler på sengerom der Snusmumrikken vandrer.Mummitroll og andre misfostre:
Hufsa.jpg
· Mummitrollet · Mummimamma · Mummipappa · Mummidalen · Sniff (Poet) · Snusmumrikken (friluftssnuser) · Hemulen · Hufsa · Hattifnatt · Snorkfrøken · Lille My · Stinky

Er du totalt senil og ute av stand til å orientere deg om tingenes tilstand, må du absolutt få med deg Wikipedias side om Mummitrollet!


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.