Sniff

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Sniff er vennen til det allmektige Mummitrollet. Han har fått navnet Sniff fordi han sniffer så mye Kokain. Han bruker opp alle pengene sine på narkotika og må derfor leve i en hule i Mummidalen. Han har måttet gå til pumping flere ganger. Faktisk så mange ganger at Legekontoret har mistet tellingen. Overlegen sier at det er rundt en gang om dagen når det er hverdag, og 5 ganger om dagen når det er helg. Hvordan han får tak i alle disse pengene til rusmidler er foreløpig ikke kjent, men han har sannsynligvis prostituert seg selv. Hasj, som han også forbruker av i stor skala, stjeler han fra Snusmumrikken.Snusmumrikken har blitt fly forbanna på Sniff, og forbyr ham nå å besøke hasjfarmen hans. Noe Sniff ikke ser på som noen hindring i det hele tatt. I et tidligere liv går det rykter om at han var en Ungarsk b-kjendis, men helt sikkert er det ikke. Nå for tiden streifer han rundt i de Danske alpene og funderer over sitt menigsløse liv.Mummitroll og andre misfostre:
Hufsa.jpg
· Mummitrollet · Mummimamma · Mummipappa · Mummidalen · Sniff (Poet) · Snusmumrikken (friluftssnuser) · Hemulen · Hufsa · Hattifnatt · Snorkfrøken · Lille My · Stinky

Er du totalt senil og ute av stand til å orientere deg om tingenes tilstand, må du absolutt få med deg Wikipedias side om Mummitrollet!


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.