Slåsskamp

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Jeg vant...»

- Chuck Norris om slåsskamp

«Mann tok sten fra mann. Mann sint. Mann slå mann. Mann slå mann tilbake»

- om Huleboer

«Jeg foretrekker heller å drepe.»

- James Bond om slåsskamp


Begrepet Slåsskamp[rediger]

Morsom aktivitet for hele familien, hvor man kan påføre en annen dust skader, hvis han/hun har bæsja på søstra di. Ting man ofte bruker i en slåsskamp er hender, bein, balltre, hodeskalle, balltre og balltre. Balltre er veldig populært å bruke, og det er balltre også. Det er en voldsom sport som bare kan utføres av 2 eller mer personer, med mindre man er schizofren og slåss mot seg selv.

Utøvere[rediger]

Chuck Norris utfører slåsskamp som en ren hobby og trenger det for å overleve.

Gangster bruker det som regel for å få penger eller for å forsvare sin "Ære".

Bruce Lee brukte det for mye, ble avhengig og døde av det. Andre tror han ble forgiftet.

Far slår ungene når han har drukket.

Mor skriker og gjør som regel slåsskampen verre.

Sønn vokser opp og bruker slåsskamp som hevn. Gjerne med et balltre.


Catfight.jpg

En "Catfight" (bildet) er noe menn gjerne oppfordrer til og liker å se på. Mye fordi de tror det leder til at kattene begynner å sleike hverandre.


Historiske slåsskamper[rediger]

Alien VS. Predator - Predatorene var tøffe i trynet og slapp løs mange monstre de kunne jakte på. I starten av slåsskampen klarte de seg bra, men så faila de fordi Store-feite-stygge-Mammamonsteret, som nettopp hadde sitti flere timer i fødselsavdelingen og dytta ut unger, slapp løs. Så drepte de hverandre.

Lisa VS. Marit - alt bynte lizzm md at Lizz kalte Marit en bimbo :O oso bare omg lizzm hun Marit slo til henne :p oso lugga Lisa henne oso kom rektor og tok de md inn på kontoret lol :D dt var sååå gozz azza klemz lol :p rofl

Beatrix Kiddo VS. Bill - Beatrix skulle gifte seg, da Bill prøvde å drepe henne, så hun ble litt sint pga. det. Først satt de ved bordet og fekta med samurai-sverd, helt til Beatrix trykka på 5 punkter rundt Bill's hjerte, slik at hjertet eksploderte etter han gikk 5 skritt. Noen påstår at dette er fysisk umulig, men utrolig nok har de jo bevist det.


Bivirkninger[rediger]

Normale bivirkninger man kan oppleve fra en slåsskamp er: smerte, depresjon, død, ydmykelse og lignende.. Noen kan også oppleve glede, ære og muligens litt støl. Hvis man har blitt slått i hodet med et balltre, kan man også oppleve å bli en smule svimmel.


Referanser[rediger]

Å "slå and" er ofte brukt av dyremishandlere når f.eks en Vits slår and. En annen ting dyremishandlere kan finne på å gjøre er å "slå føllet" når de går en tur.

En ekstremt rik person kan i noen tilfeller oppleve å "få bank" på bursdagen sin.

En "firejuling" er ofte brukt i kriminelle gjenger.

"Ris på rumpa" er en matrett som smaker dritt og har ingenting med vold å gjøre.