Skuespiller

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
En gruppe skuespillere.

Skuespillere er en gruppe mennesker som er født uten sjel. De har derfor ingen identitet. Mens noen blir til rødtopper så forblir resten nemlig skuespillere.

De har også ingen intime grenser, som lar de trenge seg inn i andres liv uten noen anstrengelser.

Historie[rediger]

Det skjedde i de dager når Biggus Dickus skulle se over folketallet i Romania. Da han så over listen av navn, så han navn han ikke kjente, noe som var veldig rart ettersom han kjenner til hver eneste sjel i Romania. Da han oppsøkte disse navnene så la han merke til tomheten som personen utstrålte. Han fant også ut at noen av disse menneskene hadde brukt mer enn et navn av de ukjente. Dette ble møtt med stor misnøye og Biggus Dickus forviste dem ut av landet. Disse menneskene ble til det som da var kjent som sigøynere.

Etter hundrevis av år med vandring, 200 år for å være presis, cirka år 534, begynte mutasjoner å bli observert hos noen av sigøynerne kalt "dårlig selvtillit". Ettersom sigøynerne trodde denne mutasjonen var smittsom, ble mutantene utstøtte og ble tvunget til å vandre alene. Det ryktes at disse senere startet Charles Xaviers Skole for begavede barn.

Skuespiller som later som om han er en frosk.

Da man senere trodde disse mutantene ikke fantes lenger så dukket de opp igjen. Det var særlig en stor konsentrasjon i Arendal, samtidig når Arbeiderpartiet ble stiftet i 1887. Om dette var et sammentreff spekuleres fortsatt, men mange bevis peker mot at dette ikke er tilfellet. Mutantene begynte å bli observert over hele verdenen, særlig i land som Bærum eller byer slik som Washington D.C. hvor folketallet er på flere tusen.

Navn[rediger]

Opprinnelsen av navnet skyldes at skuespillere oftest var pengelense, noe som tvang dem til å stjele for å fø seg selv. Dette var som oftest sko, gjerne av det snåle slaget. Derfor ble det vanlig å kalle dem "Sko desperadoer", som utviklet seg til "sko-despelar", som igjen ble til "skuespiller" takket være Ivar Aasens fiender som påsto at ordet hørtes ut som nynorsk.

Moderne tider[rediger]

I dag gjøres det flere tiltak for å forhindre reproduksjonen til skuespillere, ofte ved å tvangskonvertering til Homonismen, en kult som tror på om- og avskjæring av lem. Dette er fordi muslimer mener at hvis man er skuespiller, så vil alle avkom automatisk bli født uten sjel. Man har også gjort det å være skuespiller forbudt, men det er ikke lett for myndighetene å gripe inn ettersom skuespillere oftest har med seg flere kostymer og derfor flere identiteter. Det er også lagd institusjoner hvor man samler dem sammen, etter nordmannen, Jan Ove Ottesen, som følte for å straffe sitt eget folk, som han skammer seg over. Disse ble oppkalt etter sigøynerne i Norge, taterne, som Ottesen var en del av, noe som førte til navnet "teater".

Masken[rediger]

Fantomtegning av det som antas å være lederen av Masken.

Masken er et hemmelig samfunn som består av skuespillere. I moderne tid har man kunne infiltrert det ved bruk av kunstig lagd skuespillere som KGB har forsket på. Selv om man har greid å få kommet seg inn i Masken, så har man ikke funnet ut mye. En ting man vet at det finnes et passord som man bruker når man møter andre skuespillere. Den ene parten vil si "Se opp, se ned" og da skal motparten svare med "Se rumpa til Per", noe som også har gitt grunn til å tro at Per Sundnes er en av sjefene som opererer samfunnet. Det er også oppdaget at under samlinger så skal alle deltakere bruke en grønn maske, samt et gult antrekk med hatt.

Ett av FN sine mål før 2015 er å samle 50% av informasjonen om Masken som er et stigende problem ettersom skuespillerne bruker muldvarper hos CIA til å overvåke fremgangen til FN.

Kjente skuespillere[rediger]