Skotsk høylandsfesyndrom

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Et skremmende eksempel på et dyr med skotsk høylandsfesyndrom.

Skotsk høylandsfesyndrom er en tilstand som i stadig økende grad rammer amerikanske og russiske presidenter. En lengre rekke LO-topper har dette syndromet. Syndromet øker antall endorfiner og gir pasienten et tomt ansiktsutrykk samt hårveksten under armene øker, mens hårmengden minker rundt skalpen, men øker desto mer ved pannen og pasienten blir tvunget til å bli klippet med sauesaks.

Symptomer[rediger]

Bakteriemengden utvikles rund øyenbrynene og øker rundt neseroten. Ved noen tilfeller vokser øyenbrynene sammen og danner sammenvokste øyenbryn, som gir ulike diagnoser. Menn med denne diagnosen risikerer å miste sitt apell til det andre kjønn og bli utvist fra samfunnet. Over 90% av selvmordsofre lider under denne ptilstanden. Og 10% av alle mord begås på pasienter. Kvinner som rammes mister foreldreretten og tvangsinnlegges på psykiatrisk avdeling, ofte på livstid.

Fornektelse[rediger]

I USA er dette syndromet utbrett og pasienter overvåkes i Area 51, myndighetene mener at informasjonen vil skape panikk og det vil bryte ut opptøyer. Selv om de norske jentene Helene og Anine lider under syndromet benekter myndighetene sykdommen og skylder på manglende intelligens.(Noe som er sant). Presidentens sykdom er sterkt utviklet og minkende hår rundt skalpen gjør ham ekstremt sårbar for ekstern påvirkning. Tomt ansiktsutrykk rammes de sterkest rammede pasientene. Det tomme ansiktet gir assosiasjoner til skotsk høylandsfe, derav navnet.