Skolebrød

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Skolebrød er svært omstridt bland det norske folk. Flere forskere hevder at skolebrød kom til vår planet for første gang via et romskip fra en annen galakse, noe de fleste bakere fornekter, men overveldende bevismateriale forteller noe helt annet.

Navn[rediger]

Skolebrød har som mye annet forskjellige navn rundt om i landet:


Bevis 1.[rediger]

Den gule gassen funnet i midten av "bollen", viser seg å være et uoppdaget drivstoff, ofters funnet i arten finniskopdoliumus nesebor, som hittil ikke er blitt oppservert i denne sjokoladekaken(milky-way). Som som eggeveien


Bevis 2.[rediger]

Det folk ofte omtaler som "bollen", har forskere funnet ut at egentlig er et hurtighevende middel, kan sammenlignes med sement, som heller ikke er blitt funnet på jordens overflate, men forskere har funnet dette middelet, ikke mange lysår fra Neptun. Dette middelet skal, i følge forskernes teorier, blitt brukt til å lage toaletter på disse såkalte romskipende.

Bevis 3.[rediger]

Den menneskelige versjonen av den gule massen er laget av Jan Thomas skjønnhetsprodukter, som selvfølgelig er kjent for å være av utenomjordisk opprinnelse.


Bevis 4.[rediger]

Jan Thomas er aldri observert med en skolebolle. I likhet med Supermann tåler han ikke et spesielt stoff skoleboller inneholder, da disse stammer fra hans egen hjemplanet.


Bevis 5.[rediger]

Pandemix, vaksinen mot Svineinfluensa inneholder skolebolle. Dette som ledd i en kampanje fra utenomjordiske vesener som vil forsøke å hjernevaske oss.


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!