Skap

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Skap er farlige vesner fra Jupiter. De har ekstremt bra kamuflasje og det er ikke mange som kommer levende ut av skapet.

Skap[rediger]

<<skap-skapet-skap-skappel-skalpell-kutt-EMO>>
- Henrik Ibsen om skap
<<Mitt skap er verk!>>
- Gud misfornøyd med sitt skap

En kjendt skapart http://ikkepedia.org/wiki/Forfaterskap

<<Velkommen til "God kveld Norge">>
- Dorthe Skappel før Tv-sending

Skapfakta[rediger]

Skap er et mindre atraktivt dyr man finner i regnskogen og de fleste hjem. Skapet finnes i flere varianter, og kan i likhet med kameleonen skifte farge etter omgivelsene. De inntar ofte et kvadratisk utseende, og er i voksen alder stort nok til at et voksent menneske kan gjemme seg i det. Dette er spesielt populært hos homofile, trøndere, blomsterforhandlere og Elton John tilhengere. Skapet er kjent for sitt brede reportoar innenfor abstrakt kunst og sin lidenskap for brnjyb. Jens Stoltenberg sier også at de fleste skap er opptatt av norges historie,men holdbarheten i dette utsagnet er svært lav.

Underarter av skap (må ikke forveksles med underskap)[rediger]

  • Latskap
  • Utroskap (Disse er rosemalte og mest aktive på nattestid.)
  • Dumskap
  • Dåvenskap
  • Ekteskap (I motsetning til hva navnet antyder, er disse langt fra ekte, men en hybrid der dumskap nesten utelukkende er dominant.)
  • farskap (Kan være vanskelig identifisere, da de ofte insisterer på at de er vennskap, og bare det. Dette til tross for at de ikke en gang ligner.)
  • Brorskap
  • Vennskap

Formering[rediger]

Skapets utbredelse er mindre enn myggens men større enn pandaens. Det ryktes at McGyver skal ha oppfunnet det første skapet for 2000 år siden,i fjellhulene i Øst-Timor. De lærde strides om han gjorde dette alene, eller fikk hjelp av Jesus som på den tiden var en annerkjent genmanipulator. Mistenkelig nok var det også på denne tiden Jesus fikk skjegg. Chuck Norris roundhouse kicket i ettertid skapfoster rundt omkring for å spre arten. Desverre overlevde ingen, så de måtte gå selv.

Selve forplantningen mellom skap foregår ved at hannskapet tar sitt dørhåndtak og fører inn i nøkkelhullet til hunnskapet. Deretter sprøyter det inn en flytende substans som minner litt om youghurt, men smaker harpiks. Fosteret livnærer seg deretter i hunnskapets mage, der hannskapet forer fosteret med asbest, jernspon og trelim. Svangerskapet varer i 9 år, før hunnskapet går til fødeavdelingen (IKEA) og føder sitt skap. Skapet får så et banalt navn før det starter sin leting etter et hjem å bo i. Skapforhold varer sjelden livet ut.

Vanlige skapnavn:

Rovskap[rediger]

Er man riktig uheldig er skapet som bosetter seg i hjemmet ditt et rovskap. Felles for disse er at de fortærer innboerens sjel og dømmekraft. I verste fall kan dette føre til homofili, sans for blomster eller duk på bordet. Svært få klarer selvstendig å komme seg ut av skapet, og lever ut sine fantasier i skjul for omverdenen. Kun et fåtall har klart og bryte seg ut, og kan til glede for alle andre fritt dele sine opplevelser for samfunnet. McGyver var den første som brøt seg ut av et skap. Skapet overlevde ikke, ettersom McGyver hadde tappet det for livskraft.

Andre kjente utbrytere: