Shrek

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Shrek er en grønn perfekt og deilig skapning som lukter krafitg Lavendel, Han er mest kjent for hovudrollen sin i filmen Titanic. Shrek er også en verdens kjent sanger med bla. sanger som "Litle girls" 1969 og nå nylig "WAP, feat Mikkel rev" Han er både født og oppvokst i haugesund han ble født i går det er grunnen til hans lave iq som i 1919 slo albert einstorstein med en rekord lav iq på hele 4,20,69. Somsagt lukter han Sterk lavendel, grunnet: han slukte bestemora si for 6 år tilbake, han unskyldte seg ved å lage sangen "sorry" sammen med bestevennen Kenny rogers og Jostein Bever.

Shrek har slått mange verdensrekorder bla. Spise flest hunder på 40 sekunder, der han klarte å sluke hele 42,0 hunder En annen utrolig ting er evnen hans til å sluke tall, i 1945 slo han tidligere verdensrekord eier kosinus med hele 666 tall. siden da har kosinus prøvd å ta tilbake rekorden uten hell.

Shrek har sittet i fengsel flere ganger grunnet sin BBC, i tilleg har han vert president i usa opptil mange ganger, han har også vært gift med Dronning Elizabeth den 5.

I sin ungdomstid var shrek en ekte ganster, han røyket kraftig hasj, spiste doritos og drakk 15 liter mountain dew om dagen

Før
Etter

Under Ungdomstiden sin lagde han mange sanger med bla. Snoop dog og Lil hoa som er sønn av torbjørn Eghner, en av sangene de laget sammen heter "Vesle Hoa"

I 1814 begynte Shrek og sangeren Drake å spille fortnite sammen de live streamet det på prosjektoren inne på stortingshuset, der de samlet in hele 1 viewer, dette høres kanskje lite ut, men nå må du tenke på at alle nordmenn var utryddet etter den store Tik tok trenden: renegade dansen, som resulterte i at bleach ble en veldig populær ting. en overlevende (som ønsker å bli holdt anonym) sa at de drakk det med vilje. etter travis scott live-eventen som var i 1346 fikk shrek sitt eget csgo skin dette kan ha vært en av utløserene til svartedauden.

Shrek har også vært leder for nato, der han inførte klær på nudiststrander, denne regelen ble selvfølgelig ganske upopulær blant 50 år gammle men fra oslo, hva skulle de se på nå? vanlig porno? de startet da opprør i minneapolis i mai 2020, med George Floyd i fronten, de fikk senere med seg greta thunberg og de startet kampanjen BLM (Bvi Lvil Mhanudiststrander) det de gjorde under disse opprørene var å danse fortnite danser og veive rundt med knock-of lys sabler fra br.leker

Shrek var også med på å lage fortnite, som han har presisert i flere sine live streams på facebook gaming kanalen hans.