Saratoga

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Slik så DM-Kjemperen, Jonas Ax, for seg The Battle of Saratoga

Dette er sagaen om Saratoga
En del av samlingen Sagaene om Dorske Menn
Sagaen om Saratoga er den syvende og siste i rekken av sagaene som prøver å beskrive noe av Dorske Menns meget komplekse forhistorie

Slaget ved Saratoga endte med en avgjørende dorsk seier som førte til at Cooper gikk inn i konflikten på Dorske Menns side. Cooper hadde til da vært under Dragonforce sin kontroll. Dette er sagaen om hvordan Dorske Menn overvant Dragonforce. Dorske Menn er også kjent for å ha funnet opp nødblusset i 2009.

Bandene[rediger]

Dragonforce[rediger]

Dragonforce hadde en egenskap som var enorm. De hadde fått gaven av gaven av Gud, den som inneholdt Shred. Dragonforce planla og stjele deler av mennenes materiale til sin nye skive. De viste at de trengte andres materiale som måtte stjeles, og derreter shreddes opp. Denne virksomheten hadde de drevet i mange år, og nå bestemte de seg for å prøve seg på mesterne over alle band, Dorske menn.

Dorske Menn[rediger]

Dorske Menn visste at de hadde det mektige sverdet av stål. De visste at de hadde Hjelmen som skulle til for å slå alle band. Dorske Menn hadde hørt om et mulig angrep fra Dragonforce, og hadde lagt ned en strategi for hvordan et eventuelt anngrep skulle takles. De visste litt om Dragonforce sine metoder, og hadde lagt strategien deretter.

Battle[rediger]

Pre-Battle[rediger]

Plutselig, en natt da Ivy Bearslaughter og Greve satt i Kjeller'n og jamma Sex, Drugs 'n Seitn, hørte de lyder utenfra. De faxet straks bandvennene, M.G.Exterminator og SuperAndreas. Heldigvis var de våkne. De hadde nemlig vært i House of Men og jamma Electric Apes. Gutta kom straks bort til Kjeller'n hvor strategien ble iverksatt. Bandet trakk seg utenfor, og la steiner i veien, slik at ingen bil kunne passere. Og hvis noen hadde flyvebiler, sørget Greves geniale plan om spikermatter for å punktere et hvert hjul som unnslapp steinene (Smart.. - Macaulay Culkins edit). De heldte også vann på trappen. Pappfigurer ble klippet ut effektivt og ble satt på en lekejernbane. Slik at det så ut som om det var noen hjemme (Whats the fucks? - Macaulay Culkins Edit). Men det manglet en essensiell del av planen, nemlig Diverse artikler spredd utover gulvet-delen, med den hensikt å få offeret til å skli. Nå var planen komplett.

The Battle[rediger]

Plutselig står Herman Li i den trange døråpningen og viser fingern

"Let me show you them"

Dorske Menn gikk ned i kjellern igjen for å jamme. Dragonforce kunne komme når som helst, men Dorske Menn spilte gjennom noen hits likevel. Mindre troverdige kilder (Åslaug Haga) påstår at det var Whiskey, AFFRTTMWJA og Bob med Celloen som ble spilt den natten. Forresten er Haga medlem i Dorske Menn er Best, og er en stor fan. Ehrm..

PLUTSELIG står Herman Li i den trange døråpningen og viser fingern. Strategien var mislykket. Døra er eneste rømningsvei. Den andre døra som engang funket er blokkert av en madrass. Vinduet er blokkert av et tau som naboen har hengt opp gjentatte ganger, selv om Greve ofte kutter det ned. Det er ingen vei ut. "Let me show you my Pokemans", brøler Li. "Let me show you them!!" Han bryter ned mikrofonstativet. Ivy Bearslaughter dytter han ut og opp trappen. Ingen behandler Ivys micstativ slik.

Begge bandene står nå utenfor. De driver hverandre frem og tilbake med musikken sin. Dorske Menn har brukt opp sine sterkeste ess, Pamfilius og Highway. De vet at Dragonforce enda har igjen Through the Fire and Flames. Det er egentlig Wenche Myhres Når jeg blir 66 oppshreddet, men likevel hemmer det ikke sangens Hjelm. Dorske Menn starter Fæsk. Det er den siste de har med et snev av Hjelm. Fæsk driver Dragonforce vekk et lite stykke, men så plutselig kommer Through the Fire and Flames. Dorske Menn må svare. I et siste forsøk starter de en jam. Ivy Bearslaughter starter et riff som er hardt. SuperAndreas lar fingrene gå. Det går minst i 600 BMP. Begge bandene vet at hvis han går i over 666 BMP vil Hjelmen fordobles, minst! M.G.Exterminator starter et steinhardt groove, med dobbel bass. Det virker! Dragonforce blir presset tilbake. Greve gjør seg klar til en gitarsolo. Det er som å høre en blanding av Bach og BB King. Det er ikke bare shred, men også en følelse. Kraften øker drastisk! Det er dessverre intet Hjelmaparat som er koblet til, men Hjelmen må være på minst 250. Plutselig merker alle noe mektig! Noen utenomjordisk har nettopp skjedd! SuperAndreas har gått over 666 BMP! Dragonforce blir slått i bakken. De blåser bakover, som om de var Team Rocket som ble utsatt for Thunderbolt. Dorske Menn står annpustne igjen. De hadde greid å jamme en frem en sang. En sang som hadde bekjempet Dragonforce. Med hevet hode, under den gylne påskriften
"Dorske Menn er Best", entrer de House of Men.

Post-Battle[rediger]

M.G.Extermiinator stekte seg en Pizza mens han nynnet på 'zza.

Da Dorske Menn kom inn igjen var de rolige. M.G.Extermiinator stekte seg en Pizza mens han nynnet på 'zza. Greve tok en Lollipop, men Ivy Bearslaughter slang seg på sofaen. SuperAndreas prøvde å poppe litt bass. Han tenkte han skulle spille jammen som hadde drevet Dragonforce vekk. "Hva skal vi kalle jammen?" spurte M.G.Exterminator. Ingen visste. Men noe merkelig hendte borte hos SuperAndreas. Han kunne ikke komme på hvordan sangen gikk. "Ikke tull 'a," sa Greve, "jeg skal vise deg, jeg!" Men heller ikke han kunne komme i hug hvordan sangen gikk. De andre to prøvde også, men ingen kom på hvordan den var. De var lamslåtte.

Og den dag i dag er det faktisk fremdeles et mysterium hvordan det egentlig låt den kvelden, hvor Dragonforce ble slått. Men én ting er sikkert; Det skal mye Hjelm til får å drive vekk Dragonforce. Wenche Myhre klarte det aldri i sin tid. Ikke at det sier så mye. Men faktisk har ikke band som Black Sabbath, Deep Purple og Iron Maiden heller klart å bekjempe Dragonforce. De eneste bandene som har klart det pt er Dorske Menn og DDE. Men DDE måtte ty til en medley (feigt) av Det går likar no og Rai, Rai før de vant. Dorske Menn på sin side jamma Dragonforce til hælvete.

Noe Dorske Menn ikke visste på det daværende tidspunkt var at de hadde fått en gave. En hemmelig gave som Dragonforce hadde mistet når de ble bekjempet. Denne gaven var det hemmelige våpenet, Cooper, som skulle bringe Dorske Menn til toppen av verden