Såpe

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Såpe (Fra det latinske navnet saapenis)

Såpe ble ikke tatt i bruk før på det sene 1700t- og var en nyvinnende oppfinnelse, australske forskere hadde lenge hatt idèen om et rensemiddel for porene i menneskekroppen, såpe brukes til å løsne møkk fra overflater som hjernebarken og knekjeppen.


Bruksområder[rediger]

- Det viktigste bruksområdet for såpe er å vaske ørene og munnen grundig etter at man har hatt seksuell omgang med enten en nonne eller munk, hvis ikke du risikerer du å få religionssyken som er svært alvorlig. - Andre bruksområder er innenfor industrien hvor du bruker såpevann på gulv og vegger for å få en glans som aldri før, men hovedsaklig for å lage sin egen spesielle romsklie. Med 1 liter vann pr. kvadratmeter så får du et så glatt rom at du lett kan hoppe på magen i ene enden av rommet, og skli til den andre.


Myter[rediger]

På en haug med hollywood/bollywood filmer så har du nok hørt: "Don't drop the sope in the shower". Det de mener her er at hvis du mister såpen på gulvet så vil den bli skitten og du blir dermed også skitten når du vasker deg med den. Som sagt, dette er en myte for den atomspaltede "saapenis'en" er sammensatt av en nuclear blanding som tilsier at den ved hjelp av fisjon(kjernespalting) vil frastøte seg all form for smuss/skitt/møkk og blir derfor ikke selv møkkete. Men det som kan skje hvis du mister såpen er en helt annen handling. Dette er ikke passende på en så barnevennlig side som http://ikkepedia.org . Men hvis du absolutt vil få litt mer konkrete fakta om dette så kan du eksperimentere med det selv. Dra til tøyen badet i oslo, gå naken inn i dusjen, "mist" såpen og bøy deg mens du sier 'oops* på en veldig feminin måte.

Selvproduksjon[rediger]

Hvis du blir veldig nysgjerrig etter å ha lest denne artikkelen så er det en enkel måte for å lage din egen hjemmelagde såpe; Det du trenger er 2 liter vann, 1 liter plumbo, litt vett og en binders. Med vettet du har så tømmer du forsiktig 2 liter vann i en beholder,(helst surhetsregulerende middel klasse 3PBC) i denne beholderen tømmer du også alt du har av plumbo. Rett ut bindersen og putt den i munnviken som ett strå. Bak deg en snus, putt den på høyre side, tell til tre også flytter du snusen til venstre side. Se på en episode av Broom, så tilslutt legger du snusen i blandingen, drikker den og venter på resultatene. Resultatene burde være atomspaltning på kjernenivå, da bør du ligge i et badekar så du får samlet alt på ett sted. Etter rundt en time i badekaret så har du mest sannsynlig din helt egne såpeblanding rundt deg. Tapp i en kaffekopp og bruk med varsomhet.


dk:sæbe