Romskip

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Romskip

Romskip er er et utenomjordisk transportmiddel som muliggjør kontrollerte manøvreringer i Verdensrommet, og er flittig brukt av Astronauter og utenomjordiske vesener.


Historie[rediger]

Det var svært stille på romskipsfronten i mange år. Amerikanerne tok opp ideen igjen etter krigen, da man hadde en mengde arbeidsledige ingeniører, samt et brennende ønske om å avgjøre en gang for alle om månen var laget av ost. Det var særlig laboratorimusene som presset på dette. Russerne på sin side hadde en skjult agenda. De ønsket å finne et område der Stalin ikke kunne få tak i de, og Månen var en flott kandidat.

Amerikanerne og russerne satte i gang med konstruksjoner av romskip i alle størrelser og fasonger. De sendte opp katter og hunder, aper og fugler og alt de kom over. Etterhvert var det et og annet som kom levende ned igjen. Derfra var ikke veien lang til romskip med mennesker ombord. Derfor er ikke alle så smarte til å bruke romskipene sånn at de kommer til Pakistan.

Typer romskip[rediger]

Romskip kan grovt deles i mange kategorier:

-pingvinromskip. dette er et høyst uvanlig romskip som det bare har blitt laget 3 av.

de tre pingvinromskipene skytes ut i verdensrommet (tror vi).

- Romskip som letter fra bakken. Dette er de mest sjeldne, men også mest kjente. Romskip av denne typen har faktisk vært på både månen og på mars. Amerikanerne kunne ved hjelp av denne kategorien romskip i 1974 slå fast at månen ikke er laget av ost.

-romskip som krasjer i solen. dette er den mest kjente formen for romskip i disse dager (grunnet at pilotene er så dumme)

piloten i dette romskipet er så flink at han kræsjer i solen.

-romskip som kunne ha lettet fra bakken. Denne kategorien romskip benyttes mest i filmer. De lokker gjerne frem kreativiteten i en ellers grå og kjedelig forskerskare. Her mangler det ikke på oppfinnsomhet når fadeser i milliardklassen skal forklares...

- Romskip som sier poff. Dette er den mest tragiske kategorien, men den fører til en naturlig rullering av astronauter, slik at ikke det er de samme som får prøve hele tiden.

Fakta Vi i Ikkepedia redaksjonen har samlet opp en del informasjon og fakta ingen visste om romskip.

Romskip var egentlig en idé Christoffer Columbus kom opp med i bronsealderen da han fortsatt tegnet på stener og dekket tissefanten sin for med ett løvblad som falt av fra Ask Yggdrasil. Columbus forteller VG at han er dypt såret over oppførselen Amerikanerne hadde etter krigen. Han har lenge vurdert å få Judge Judy på TLC Norge, til å anke saken. Han mener Amerikanerne stjal hans idé. Denne slags oppførsel tar ikke Columbus stilling til. I dag har Amerikanerne fortsatt credit på oppfinnelsen. Om Columbus hadde lest setning vi nettopp skrev før denne, hadde han nok snudd seg i graven. Hysj hysj, det er hemmelig. En hemmelighet mellom meg og deg, gutten min.

En annen ting om romskip er at motorrommene deres er så små, så for å bygge ett, må du ansette små kineserbarn til å sitte inn under propellen å passe på motoren/motorene. Man kan kun ansette opptil 10-16 barn per skip, avhengig av størrelse på skipet.

Våren 2011 vedtok statens veivesen en lov som tar hensyn til føreren i skipet. Flere astronauter har opplevd å kaste opp inn i førerrommet på romskipet. Dette har da ført til at spyet til føreren har etset utover og skapt feil i systemet. Flere romfartøy har derfor sprengt i lufta på grunn av den dårlige sikkerheten om bord i ett romskip. Som sagt, i dag er sikkerheten forbedret