Rome: Total War

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Medisin som skal kurere avlange testikler. Har blitt brukt med suksess i Hvittingfoss og Kongsberg.

Historie[rediger]

Rome: Total War ble oppdaget av den danske søppeltømmeren Evil Bert i 1987. Han skulle tilfeldigvis hente en pose med søppel utenfor Røde Kors sitt hovedhus i København, da han plutselig stakk seg på en sprøytespiss. Han stoppet blødningen og gikk hjem, men senere begynte underlige ting å skje. De avlange testiklene Evil Bert hadde irritert seg over i lang tid ble plutselig ovale. Evil Bert ble så glad for dette at han tok patent på den slimete substansen i sprøyten. Som den hobby-forskeren han var, begynte Bert så å undersøke medisinen.

Innhold[rediger]

Rome: Total War-medisinen er laget av apeurin, bladlus og snørr. Det er svært viktig at alle ingrediensene er mugne og at de har blitt oppbevart på et mørkt og fuktig sted.

Bruk[rediger]

Rome: Total War må injiseres i en pulsåre lokalisert i låret. En spiss sprøyte (for eksempel slike de narkomane bruker)kan anbefales. 1 dl av medisinen er minimumsdose, dette varierer ved graden av avlanghet i testiklene. Hvis kun én testikkel er avlang må dosen halveres. Scrotum festes i en skrustikke før injeksjon, fordi pasienten ikke skal drepe noen i nærheten mens de ekstreme smertene er på sitt verste.

Bivirkninger[rediger]

Enkelte pasienter kan oppleve lilla og rosa flekkete utslett rundt kjønnsorganet etter bruk av Rome: Total War. Det er i midlertidig anfall av ekstrem hyperaktivitet som er medisinens "landeplage". Det anslås at ca 20 000 mennesker har omkommet som følge av ulykker etter bruk av Rome: Total War