Rema 1000

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

REMA 1000 er antakeligvis en av Norges beste dagligvarekjeder. Helt siden Colonialmajoren selv tok sjefsstolen i den glamorøse kjeden har omsetningen steget til himmels. Rema 1000 selger som kjent høy-kvalitets produkter og utklasser de fleste andre kjeder her til lands, som Bunnpris, Europris,Kiwi, Coop Mega med flere. REMA 1000 er bedre enn Joker, for der er de helt i nærheten.

Nå selger de mer enn mat! Også kloner av Kim Jong Un.
Nordnorges første REMA 1000-butikk.

Når sant skal sies, så har ledelsen i konsernet vært i seriøse konflikter med Europris. Blodbadet brøt for alvor ut da det ble oppdaget at Europris-ansatte gransket Remas feilfrie og vakre butikk. Ladebaron og Colonialmajor Odd Reitan likte ikke dette særlig, og kom med oppkjøpstrussler. - "Dæm e missunneli" hevdet Reitan i internbladet i Rema 1000: Bæst te tusen som er skrevet på dyslektisk trøndersk.

Til tross for mye motstand rager fortsatt Rema 1000 høyest på rangstigen i Norge og fyller hyllene med kvalitetsvarer hver dag. Rema 1000 er faktisk den eneste butikken som tilbyr kundene både grønne og brune bananer.

Originalt het Rema 1000 bare Rema, siden de ikke hadde så høy økonomi. I slutten av 2008 steg nettoinntekt til bedriften til over 1000 kroner, og Reitan & Co bestemte seg for å feire dette ved å legge til 1000 bak Rema. Det var også forslag om å legge 100 bak, da de gikk over hundre kroner, men de bestemte seg for å vente 10 - 20 år, før de gjorde drastiske endringer, grunnet at navnet ble såpass vanskelig å huske.

Rema 1000-konsernet karakteriserer seg selv som en "familie" og for mange utenforstående kan strukturen minne om ei sekt. Evneveike og lavt utdannede kjøpmenn drar inn millionlønninger, mens bøndene som produserer maten mottar subsider fra staten. Dette bildet kan minne om Corleone-familien som hærjet i Europa og USA under alkoholforbudet på 1900-tallet. Avhoppere har fortalt om offerserimonier og tilbedelser av Odd Reitan og de hellige skriftene "Den hensynsløse kapitalismen" og "Hvis jeg var president".Nå for tiden driver sjefan av Rema og stiller til president valg i Amerika han satser på å slå Donald Trump. bare et spørmål hva er obama sitt etternavn?


Hvert år deler Odd Reitan ut prisen Årets Ladejarl til personer bidratt til å realisere Odd Reitans planer om verdensherredømme. Prisen er en statue av ham selv. Han har selv uttalt at dette ikke er et PR-stunt, men et ærlig forsøk på å bidra til en bedre verden. På grunnlag av Odd Reitans narssistiske og facistiske holdninger har mennesker med en IQ under 120 vanskeligheter for å tro på dette.

For mange høyreorienterte er Odd Reitan er selve beviset på at altruister med et stort intellekt kan tjene mange penger. I enkelte subkulturer er penger synonymt med makt, suksess og lykke.

Advarsel

Denne artikkelen er delvis skrevet av Rema-Reitan selv. Vi går ut fra at du har vett nok til å skjønne at det er en grunn til at Ladebaronen og Reitanfamilien har karret til seg tonnevis med penger. Det er enormt mange ignorante idioter som legger igjen pengene sine på Rema 1000. Ikke la deg bli lurt.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

rema 1000 ble grunnlagt av Donald Trump for trolig 1000 år siden da han fikk et lite lån av 1 million dollar og ga vikingene tilgang til USA. IS fikk til slutt tilgang til bæverene i Canada, og klarte dermed å tjene 3 millioner steiner, som de senere brukte på kondomer. Rema 1000 støttet IS fullt og holdent og begynte å selge dem hvite slaver for 50 øre hver, IS elsket slavene og begynte en

hennes latex gjør hun så hot når hon jobber på rema 1000

ny industri kalt ICA. den ble så populær at vikingene begynte å kidnappe kristne munker for å kjøpe den veldig populære maten Candy Crush.