Regjeringen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Regjeringen per 2010. (OBS! Forandringer kan skje hvert tredje minutt dersom 2009-2013-perioden blir som 2005-2009-perioden.
Regjeringen. Kommer til en kino nær deg.

Regjeringen, regjeringa eller, på Navarsete-språk, regjeringi er de som bestemmer over barnehagene i Norge. Andre lands barnehager kan også ha regjeringer, men det er Regjeringen i Norge som er Regjeringen med stor F. Den har også ansvaret for å styre landet og andre slike småting. Hvem som helst kan være med, men må bestemmes etter en leik som heter valg. Den leikes hvert fjerde år.

Historie[rediger]

Regjeringen ble stiftet i 4000 f.Kr. av Odin, forfatteren. Grunnen til at dette ikke ble gjort tidligere, var at MacGyver ikke hadde funnet opp stiftemaskinen før da. Alle de andre, mindre viktige regjeringene rundt omkring i verden ble også stiftet på samme tid, av samme grunn (se også Civilization). I 1884 skjedde det noe som endret måten Regjeringen gjorde sitt virke, da ble nemlig palra plalra pall kaniner innført til Norge. I 2007 sluttet noen, og ble sure.

Den sittende Regjering[rediger]

Liste over de rødgrønnes løfter etter at de tok makta i 2005.
Del av valgkampen til de rødgrønne i 2009.

Med å si at en Regjering sitter, mener man at den ennå ikke har gått. Det gjør de presis klokken fire hver dag, da har de ikke noe de skulle ha sagt lenger.

Tidligere har også en svært stor mengde andre folk også vært med i regjering, men utskiftningene har gått så raskt at lista over sannsynligvis ikke gjelder når du har lest deg hit. Blant tidligere deltakere er Korox, Jesus, Chuck Norris, Siv Jensen, en feit middelaldrende mann, Adolf Hitler, Lars Sponheim, Kåre Willoch og resten av personene jeg kopierte fra artikkelen om Habbo. I tillegg har også Leonardo da Vinci, Ivar Aasen, trikkelinje 17 i Oslo, David Toska, Kuunkuiskaajat, 2. nestleder i støttegruppa for Finnmarks fylkesjoikere, værkartet til TV 2 og jeg også vært minister en gang.

Felles for alle regjeringene Norge har hatt er at Gerd-Liv Valla og HM Kongen er henholdsvis overstatsminister og liksom-sjef. Sistenenvte har ftåt srkive- og talleknuskapnene sinne fra Knugen Svegrie. På gurn nav ath an ikek kan retskrivign, gøjrr han ikek skrot anent en nå kilpe sonrer og sønvle seg gjneom nythårstallen sin.

Virke[rediger]

Regjeringens oppgaver inkluderer å passe på at ikke barna i barnehagen drikker seg fulle på ulovlig sprit fra utlandet (Sprit fra egen kjeller er heller ikke tilatt) eller slår hverandre i hodet med atomvåpen.

Regjeringen finansierer sitt virke gjennom å kreve inn skatter. Dette gjør mange folk veldig irriterte, forståelig nok. Ikke før har du endelig funnet skatten, så kommer Regjeringen og tar den! Spesielt piratene protesterer heftig mot skatteinnkrevingen. Piratene har en spesiell status i Norge, men alle andre som protesterer blir slått hardt ned på med samtidsmusikk.

Ministerbehandling[rediger]

Ministerbehandling er verktøyet statsministeren bruker til å behandle regjeringa si. Ideen er henta fra Windows Oppgavebehandling en oppfinnelse gjort på Stortinget. Fra ministerbehandlinga kan statsministeren sparke statsråder grunnløst og finne noen nye kalle inn til møte med stastråder, komme med innspill i rettssaker delta i det offentlige og arrestere politiske motstandere gjøre alt dette på en oversiktlig måte.

Under er utklipp fra Ministerbehandling i bruk av Jens Stoltenberg. Disse bildene er tatt ved hjelp av overvåkningsutstyr på statsministerens kontor donert til Ikkepedia fra statsministeren.