Porsche

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Porsche er en utrolig sportsbil som er fra Porsgrunn. Dr. Ing. c. F. Porsche AG, ofte forkortet til Porsche AG eller kun Porsche, er en Norsk bilprodusent. Selskapet ble stiftet av Ferdinand Porsche i 1931, Selskapet holder til i Porsgrunn Øst, en del av Porsgrunn, og produserer sportsbiler, superbiler og SUV-modeller.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Porsche Caveman: Bilen for folk som lever en tøffere livsstil enn andre! Bor ofte i huler, shaver som regel IKKE leggene, tar bare sol en gang i uka.

Porsche Ta-henne: En offroad SUV som ikke brukes i terrenget men som helst tas i bruk av vestkant pappaer med shavede legger, urtete i hånda og som benytter spraytan 3-5 ganger per uke og snakker om hvilke sekretærer de skal ta. De kjøres også mye av de hjemmeværende vestkant kvinnene som gjerne kjører 3KM bort til Holmenkollen Tennisklubb!

Porsche ni-elven: Forkortelsen ni. står for Nilen hvor bilens opprinnelse komme ra. Da Ferdinand og Gunilla Porsche var i Egypt første gang så de en nilenbåt som lignet på en Boble! Da lagde de VW Boblen i ordre fra Hitler og ni-elven som var for de mer geografisk opptatte kundene! Denne modelen er en forbedring av den tidligere 7-elleven, og den neste i rekken vil da logisk bli 11-elleven.

Porsche Blokkster er en bil for murere og steinhuggere som trenger mer plass til steinblokker og sement i bilen! Bilens 2 seter er fyllt av herlig plass og bagasjerommet er ypperlig till å frakte 2,3 mursteiner. Bilen for handye

Opprinnelse[rediger]

Bilen ble startet produsert etter press fra det norske astma og allergiforbundet og Pensjonist-partiet da det begynnte å oppstå mennesker som var allergiske mot billig stoff under rompa. De billige materiallene på Ford og Toyota ga Stordalen allergiske problemer, som forsvant da han satt seg i en Porsche.Macgyver har også omtalt Porsche i sin biografi "jeg skulle overhale motoren på porschen min med to nøtter, gaffateip og binders men det virket ikke, men da jeg brukte Premiumnøtter, krokkodilleskinn-teip og en sølvknapp gikk den som ei klokke" (fra Macgyver: crusin down the street with the lord)