Piratkopiering

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Piratkopiering er en eldgammel kunst som brukes til å sørge for at du ikke trenger å betale skatt. Den ble originalt oppfunnet og standardisert av Kaptein Sabeltann, da myndighetene i Somalia krevde at han skulle sende opp til flere Bitcoin i måneden for å støtte import av kinakopier. Metoden fungerer slik at du hacker deg inn i ditt eget DNA og lager så mange kloner av deg selv at de somaliske myndighetene ikke lenger har sjans i havet til å kreve noe som helst. Dette gjøres ved hjelp av torrents og litt sunn fornuft. Det sies at han skal ha blitt inspirert fra Anime-episoder fra bl.a. Naruto og Dragonball

Dette er ulovlig i flere land ettersom det er aktivt skatteavvik. Det blir hardt slått ned på av en internasjonalt samarbeid, kalt DMCA (Dude Mistrusts Copies and Anime). Men ikke bry deg om det. Om Kaptein Sabeltann kan gjøre det, så kan du også gjøre det.

Torrents[rediger]

Torrents er en kampsport som må utføres mot dine egne celler for å knekke immunforsvaret i kroppen din. Dette er hovedsaken til at det i det hele tatt er mulig å kopiere pirater. Etter hver 14. celle må du gi litt ekstra, for den 15. cellen vil enten være en kreftcelle eller en grønn blodcelle om du er riktig uheldig. Kampsporten utføres gjennom flere ritualer som er oppkalt etter DNA-et vårt, nemlig "Dry Tåg Dra". Når du har gjennomført Dra-nivå 15.2 Megabit per sekund, vil du være klar for å begynne med torrenting.

Piratpartiet[rediger]

Kopimaskin utplassert av Piratpartiet

Piratpartiet er en klan som jobber i skjul for å bekjempe DMCA. De har desverre ikke hatt så stor fremgang i løpet av de siste årene, men det kunne vært mye værre om de ikke hadde vært der. De sniker seg rundt i bedriftsbygninger og plasserer kopimaskiner på lett synlige steder i ren protest og for å få demonstrert poenget sitt.

Se også[rediger]