Pia Haraldsen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Bobhopevampire.jpg Stop hand.png ADVARSEL! Seriøs artikkel! Stop hand.png
Hvis du går med sokker i sandalene og spiller ludo i helgene,
er denne artikkelen noe for deg. Sannsynligvis er den kopiert fra Wikipedia.
Altså: Denne artikkelen må tilsettes humor for å bli leselig.
Du kan gjøre noe med dette ved å redigere artikkelen.


Pia Renate Haraldsen (født Haraldsdatter) ble født en trist sensommer dag. Ryktene sier at de vakre soon-to-be prinsessen ble født den 1. agust 1981 f.kr- og ble fra første stund kjent som den lille vakre prinsessen innad familien og nærmiljøet på Snarøya i Bærum. Hun var uekte datter av Harald Hårfarge og Haraldine Olsen. Pia Haraldsdatter skiftet navn til Pia Haraldsen da hun bestemte seg for å skifte kjønn, men hun beholdt navnet pia fordiat hun ville være litt jente.


Pia vokser til[rediger]

Pia er kjent for sin quote; "så snart mamma og Karl Otto giftet seg, ble jeg av regjeringen utnevnt som løvinnen av Snarøya. Så man kan vel si at jeg er kongelig, jævlig kongelig". Og som de andre i kongefamilien Pia påstod at hun var en del av (ja, hun sendte brev til regjeringen i håp om å få en tittel, men det gikk med løvinnen bare...) - så fikk hun seg en god utdannelse.

Hun har utdannelse innen sosiale medier ved det prestigefulle Goldsmith College og University of London - Pia er quoted; "Ja, altså - det er nesten som Harvard i USA eller liksom akkurat det samme som Oxford da, så det er liksom helt umulig å komme inn. Men er man kongelig og sånt så har det lite å si, kontakter, kontakter, kontakter..."

Videre har berta jobbet i VG, TV2 og Ungdomsbladet Mag. Hun har hatt en florerende karriere hvor hun har arbeidet som redaktør for trender og underholdning i Cosmopolitan, og hun har vært meddommer i Shopaholic (det er jo ingen hemmelig at Pia er en true Shopaholic som gjerne ringer Se&Hør for å få dem til å skrive en repotasje om shoppingen hennes...

Pia er for øvrig ekstremt kjent for sin sjeldne gode sangstemme med en unik klang. Sammen "You Got It" nådde topplistene i Norge og hele Europa - og Haraldsen håvet inn katter

Men Pia kan både politkkk og hun kan danse - hun uttalte blant annet at hun var "prinsessen av dansegulvet" da hun sammen med partneren Thomas Wendel inntok dansegulvet i TV2s underholdningsserie "Skal vi danse?", men da hun røyk ut, saksøkte hun hele tv2 og dommer i saken var hennes steonkel Harald V.

Pia i dag[rediger]

Pia er i dag kommet inn i kjendismiljøet som hun hele livet har kjempet for å komme inn i. Jenta er kanskje ikke kongelig av blod, men etter utallige brev til regjeringen om å bli smykket med fine titler som løvinnen av Snarøya og det som er, innser Renna at kampen er tapt.

På gullruten i Bergen, mai 2008 uttalte Pia; "jeg er kanskje ikke dronning på papiret, og jeg er kanskje ikke offisielt løvinne av Snarøya - men det handler om tilhørighet og det å være det man innerst inne er... - Jeg er og forblir en sann løvinne - løvinnen av Snarøya".

2010 og senere[rediger]

Altså idag Pia har verdensrekorden i verdens lengste telefonsamtale. Om du ikke visste det, er du en skade for sladrepressen. Isåfall er du anmeldt til KGB for kontra-tabloïd virksomhet. Du er også lovlig forpliktet til at vite, at når hun er i St Tropez, så skal alle kjendiser også være der.