Påskeharen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kanin.jpg

Påskeharen er en farlig kanin som dreper og spiser deg mens du sover :P Den kan også drepe katta di, men da spiser hunden påskeharen. Påskeharen har en best og en truse på hodet annethvert år. Og hvis du ikke er forsiktig sover han naken ved siden av deg hver ENESTE natt... Det kan også hende at han skriker og hyler deg i øret. Påskeharen er så dum at den besto ikke 1 klassen, så det er derfor han deler ut påskeegg fylt med godteri. Og han får ikke selv, så pass på barn hehe..


Påskeharen' er en grønnaktig kaninskikkelse som bærer en kurv med malte egg i, blir observert i hallusinasjoner som følge høyt inntak av det farlige rusmiddelet pepper, sjansen er størst for å oppleve dette fenomenet i april måned.


Påskeharen har lett for å bli salt og er langsynt. Det er derfor fisken han gir av og til er råtne og rå kule.


Påskeharen er et døderlig dyr, som dreper alle rolf. De lever bare i Israel. Når de drar på sommerferie blir de tane , og om vinteren er de bleike.Tanheten deres er farlig hef10. Påskeharen er kul.


Vi har også den dumme påskeharen fra indre dassen, som er tilsvarende søppel far hos førtitoister. Forkortes til lol, som førtitoistene tar veldig oppverdige, spesielt *Paris Hilton, som er grunnleggeren til denne religionen hvor meningen med livet er kondomer. Påskeharen er også kjent for å gjøre menneskekvinner gravide og få dem til å føde påskeegg. Disse påskeeggene er regnet som de beste i verden, men mange nekter å smake på dem fordi de har vært på et lite tiltrekkende sted.

Påskeharen er kjent for å fise rundt i skogen, legge fra seg stinkbomber og skremme små barn som er ute og leker. Han har vært på rehablitering utallige ganger men har aldri klart å slutte med sin avhengighet nemlig påske-egg som han stjeler fra små forsvarsløse høner. Dette er egentlig en hemmelighet, men han gjemmer bort de fargede eggene hos små uskyldige barn og tvinger dem til å spise dem.

Nyere forskning viser at Påskeharen er dodraugens ukjente onde tvilling. Siden hans søknad om å lage kondomballonger er blitt avslått flere ganger på grunn av sitt hat mot barn og høner, har han nå blitt plassert i et harekostyme. Der planlegger han å ta over jorda ved hjelp av gaffateip og binders, ut i fra denne kombinasjonen av gjenstander, antar vi at MacGyver har en finger med i... du vet hvor folk stikker finger'n.

Påskeharen har også blitt etterforsket i sammenheng med den kjente lommemannen. Ingen vet hva slags finger han har med i spillet, men en finger er med! Der hvor sola aldri skinner.

Det som også er bevist er at påskeharen er narkoman. Påskeharen bor i Tel aviv

Se også:[rediger]