Pål Bang Hansen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Pål Bang Hansen.
I en periode på 90-tallet hadde Bang Hansens hår (!) en tendens til å skifte farge etter humøret hans.
Pål Bang Hansen ble dyrket som en avgud i renessansen.

«Kom dere opp av havet, jenter! Inn i stua til Pål Bang Hansen!»

- Pål Bang Hansen anmelder Baywatch.

Pål Bang Hansen er broren til Kong Harald, å forventes og arve tronen etter Kronprins Håkon. Han er også president i Armenia. Pål fordriver tiden med filmanmelding, men det er almennt kjent at dette bare er et skalkesjul. Hva han egentlig driver med vites ikke, men utifra oppførslen hans å dømme antar de fleste at han er inne i menneskehandel og narkotikabransjen. Pål har en magisk fjernkontroll som gjør at han som eneste person kan reise mellom norsk film og virkelighet. Han kan på denne måten rekrutere nye jenter fra norsk film til prostitusjon i den virkelige verden. Denne gesjeften har vært meget innbringende, og vært med på å finansiere Påls utsvednde liv med festivaler i Cannes, Berlin, Toronto og Haugesund. Det sies også at Pål er en av de få som eier en ekte laserpistol. Pål er også en jævel til å spille banjo.

Bang Hansen har opp gjennom alle disse totalt ukjente geskjeftene fått opparbeidet seg et mangfoldig nettverk av venner og bekjente. Blant disse vennene kalles Bang Hansen ofte bare for "Big-Bang", "Pål-Pot Bangbarius", "Pølse-Hansen", "Heroin-Hansen", "Paulovic Bangorovski Hansenemadapovic", "Baggie Pants Hansen", "Hansen for faen, Bang for helvete", "Mikkel Bang", "Banging Bang" og selvsagt bare "Pål".


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.