Ostepop

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Ostepop i sin naturlige form.

Ostepop (spynorsk-gullvridlur[1]) er en variant av potetgull. Ostepopen er som oftest gul, men kan også være oransj, brun, sort og svart/hvit. Ostepopen blir utnyttet kommersielt som snacks. Den blir også brukt som munnvann mot dårlig ånde, ofte uten særlig resultater. Dette skyldes at ostepopen inneholder stoffet Ostopopium, som kan skape relativt vond lukt ved kontakt med vann. På grunn av dette har helsemyndighetene lagt ut forbud mot inntak av ostepop kombinert med vann. Ostepop ser ut som småe gule pølser. Det smaker som våt sau og tørt esel. Hvis du ser en ostepop, må du tilintetgjøre den med en gang! Ellers dreper den deg. Så vær forsiktig! Det er den farligste maten etter Ompalompa. Spiser du for mange av dem, kan de samle seg, og spise deg opp fra innsiden. Adolf Hitler oppfant ostepopen. Den ble brukt i krigen mot esler. Ostepopen ble sendt fra Hitler til å utslette nok folk til å gjennoplive Hitler.

Fremstilling[rediger]

Utdypende artikkel: Hvordan:Dyrke en ostepop

Ostepop blir dyrket i jord. På store fabrikker bruker man spesiallagde ostepopdyrkingsvanningsplattformer. Lukten av ostepop brukes ofte i sammenligning med lukten av et uvasket kvinnelig kjønnsorgan.

Ingredienser[rediger]

Pulver, Ost, Cellulose, Kjeft og Dritt.

Destillering og fragmentering av ostepopens oppbygning har også påvist gaffatroner i popen[2], men OLW og Maarud har benektet dette på det sterkeste. Likevel er det klare bevis på at mange (alle) ostepopprodusentene oppgir feil ingredienser på posen. Ostepop er også forbudt å servere på noen som helst utesteder, dette står i røyk og tobakkskadeloven som går ut på inntak av tobakk og røyk på offentlig eiendom. Selv om ostepop er ulovlig på utesteder har personer som Barack Obama, Snoop Dogg og Osama Bin Laden sagt i tidligere intervjuer at de har konsumert ostepop ulovlig. Blant annet sniffing, røyking og innjisert.

Inntak[rediger]

Han har spist for mange ostepop.
Advarsel

Ikkepedia er ikke ansvarlig for dødsfall relatert til inntak av ostepop.

Inntaksmetoder[rediger]

Sniffing[rediger]

Sniffing av Ostepop er et utbredt fenomen og er populært blant ungdom, særlig vestkantungdom. Metoden utføres ved inntak gjennom nesen[3] og ned i spiserøret. Ostepop kan gi dei skikkelig god ånde så du burde minst sniffe 2 poser til dagen. Metoden kan medføre store helseskader, og må kun utføres av folk med store nesebor.[4]

Intramuskulært[rediger]

Å innta ostepop med sprøyte er blitt stadig mer vanlig, spesielt på medisinske institusjoner. Dette skyldes at ostepop har medisinske egenskaper på linje med bl.a. marihuana. Metoden er forøvrig kun i testfasen, men mange mener at ostepop kan være fremtidens medisin[5].

Bivirkninger[rediger]

Det er klinisk bevist at ostepop gjør deg ikke feit. Andre bivirkninger kan være blek hud (Se: Michael Jackson), indre blødninger og aggresiv oppførsel. Ostepop gir også ekstremt dårlig ånde, og mange seriøse forskere påstår at dette kan være grunnen til både Svineinfluensa,Global oppvarming og Svartedøden[6].

I perioden 2000-2005 har det blitt rapportert over 6 millarder dødsfall i forbindelse med ostepopspising. Dette betyr at kanskje så mange som alle mennesker som noen gang har levd, ble drept av ostepop. Hvis det er sant, er ostepop farligere enn både bensin, Hufsa, Kefir, Fanthomas, mygg, bilkræsj og takras til sammen. (FARLIG)

Andre bruksområder[rediger]

Jepp, i Armenia er det laget en statue av Michael Jackson i ostepop.

Ostepop er opprinnelig et produkt som skal spises/sniffes/sprøytes inn, men opp gjennom årene har ostepop blitt brukt til mange ting, som bl.a:

 • Byggemateriale
  • Isolasjon
  • Dekorasjon
  • Struktur
 • Bokbinding
 • Våpen[7]
 • Avføringsmiddel

Referanser[rediger]

 1. Ikke godkjent av Mizar.
 2. Eksperimentet ble utført av underbetalte polakker frivillige forskere ved Barvard University.
 3. Sier forfatteren.
 4. Også sagt av forfatteren.
 5. I følge en undersøkelse utført av Statistisk Sentralbyrå for Ikkenytt, 0,000001%oooooo av de spurte svarte "Ja".
 6. Noen.
 7. Vennligst ikke prøv å bruke ostepop som våpen selv, da dette bare må utføres av profesjonelle våpenteknikere eller kvalifisert personell iført godkjent beskyttelsesdrakt under oppsyn av minst 4 kvalifiserte sikkerhetsoffiserer som må ha førstehåndskunnskap til førstehjelp og minst to former kampsport.
8. Ikkepedia er ikke ansvarlig for eventuell rennende bakdel etter bruk av ostepoppavføringsmiddel.