Ost (mat)

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
En ost og en ostehøvel.

Ost er en mystisk ting man putter i munnen som er stort og gult! Ost lages av tørket mammutsnabel, met ettersom mammutbestanden er ganske lav for tiden, driver man heller som vi alle vet gruvedrift på Månen. Neil Armstrong har bosatt seg der oppe, og står for produksjonen assistert av Knut Jørgen Røed Ødegaard. Konspirasjonsteorier sier at 1 kilogram ost lages av 10 liter melk, men det er logisk at dette ikke er sant. Melk finnes ikke lenger, og i noen hjemmelagede oster blir det da brukt 10 liter piss, istedenfor melk.

Ostens historie[rediger]

Ost ble oppfunnet den 29.November 2003 av gule rotter og mus på månen kalt ostegnagere. De skapte osten fordi det var mangel på gnagermat. Ved en tilfeldighet av kong Percy Jackson, en gresk halvgud som var sønn av guden OstiPosti. Akkurat når ost ble oppfunnet vet de færreste, bortsett jomfruen og kjøttøksa, men det er sikkert at det må ha skjedde i varme strøk sør i Ostelandet. Men da Keiser Augustus hadde erobret Ostelandet, organiserte et angrep på ostefabrikken og mange tusen kilo ost gikk tapt. Dette førte til ostetørke og sult i Ostelandet, og det finnes i dag intet liv der. Andre land har også blitt rammet av ostetørke bl.a. Langtvekkistan rundt år 20000 før Kristus. I tillegg vet alle at Månen er laget av ost, som nevnt ovenfor. Osten er en gul "ting"... Hull i ost kommer av at musene har atomkrig inni osten.

Neil Armstrongs månestasjon er ganske kjent og blir kalt ostemannen. Det viste seg senere at ostens sanne far er svain s.

Likevel er det mennesker som nå dominerer ostemarkedet, og selv om det i bøker fortelles om at ost lages av melk, er det blitt avslørt et hemmelig samarbeid mellom Tine og NASA, hvorav ost fraktes fra månen og selges i dagligvarebutikker. Hver gang du kjøper ost, går litt penger til NASA, så de kan finne en planet med mammuter så man kan lage god, gammeldags ost igjen, i stedet for den mindre smakfulle måneosten.ost er deilig, nei dritdeilig. Det kommer ost fra månen som er halvspist og råttent.

Kjente oster[rediger]

De mest kjente ostene vi har i Norge er:

Bruksområder[rediger]

Ost brukes ofte som mat, og i samenheng med en ostehøvel kan ost brukes som pålegg. Ost er også en velegnet i en rekke retter som for eksempel ostepølse og i ulike salater. Ost er selvfølgelig et viktig element i en god ostekake. Ost er også kjent for å være det eneste som fungerer når en vil drepe de gorgonzoliske slaggmonstrene. Ost kan indirekte føre til sykdommen Kabalavhengighet Kabalavhengighet er en sykdom forårsaket av for mye ostekstrakt i kaffen. Dessuten, er ost kjent som torturmiddelet Al-Qaida bruker for å torturere amerikanere. Bllåmuggost er kjent for å tortuerere folk med hvor forferdelig stygg den ser ut