Osama bin Laden

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Osama Bin Laden)
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg
Osama's navn betyr egentlig ''er same'' og det er han jo også.
Osama Bean Lady


«Jeg vil ha middag»

- Osama

Navn: Osama Bean Lady
Regjerte: En hule i irak
Født: O-sameland
Død: Rapportert 2. mai 2011 for å spare verden for den sjuke galskapen av et bryllup som pågikk i det engelske kongehuset og verdensmedia.
Foreldre: Remu Laden & Marme Laden + Chuck Norris
Ektefeller: Al Gorge
Barn: 7,26 pr. kone
Koner: Ekteskap inngått etter du kom inn på sida:
Counter5.gifCounter4.gifCounter3.gif

Ekteskapet varer gjerne like lenge som det tar å få 7–8 barn

«Det tryggeste stedet er rett under fiendens nese»

- Osama bin Laden

«Amerikanerne er idioter»

- Osama bin Laden

«Ich bin laden!»

- Tysk mobiltelefon når den er fedigladet

Osama Bean Lady er en snill mann, uheldigvis sitter han nå i fengsel og venter på dødsdom. Selv håper han på at hans lillebror MacGyver skal komme å hjelpe ham å rømme. Osama sitter på Fox River og driter som en jævla ku. Been Lady ble verdenskjent i 2001 da en gruppe arabiske forskere fant ut at han var det såkalte "Missing Link". Da de fant ut dette begynte han å planelegge attentater mot dem selv om han var stolt av å være dette manglende leddet. Stor ståhei ble det derfor da Link dukket opp i det nye Zelda spillet til Nintendo. Bean Lady svarte med å bombe Nintendos hovedkvarter i World Trade Center. Osama Been Lady har også et kjærlig forhold til george W. Bush. Bush reiser jevnlig til Afganistan for å besøke osama i hulen hans.

Det er viden kjent at Bean Lady oppholder seg i en hule i Afghanistan. USA, som fortsatt tror at Been Lady er Link, prøver å sabotere Nintendo ved å drepe ham. Dette gjør de ved å teppebombe de afghanske fjellene. Verdien av bombene er anslått til å være ca like stor som det som trengs for å utrydde fattigdom i USA. Det spekuleres i om det er de fattige i USA som står bak krigen i Afghanistan, ettersom de er fattige fordi pengene deres brukes på krigføring.

«We are making steadfast progress»

- George W. Bush om krigen mot terror og kjernekaren Osama

USA's geniale leder, George W. Bush har heldigvis gjennomskuet det hele og forstått at det er irakerene som står bak krigen i Afghanistan, ettersom det er de som er fattigst. De fattige i USA har derfor gått til krig mot Irak. Foreløpig status i krigen er at den globale oppvarmingen leder.

Bean Lady er også kjent som verdens største linselus og dukker stadig opp på tv med ukjemmet skjegg. Det er forventet at han kommer med et filmmanus snart, som skal hete "Bean Lady beats Chuck Norris in the desert on a monday". Det er forventet at filmen skal inneholde ekstreme spesialeffekter, bl.a. Chuck Norris' blod. Den er kategorisert som science fiction.

Foreløpig er det ingen som har meldt sin interesse for å finansiere filmen. Alle vet at Chuck Norris er uslåelig og sistemann som banket ham i et filmmanus døde på mystisk vis noe senere.

«I didn't join the International Criminal Court because I don't want to put our troops in the hands of prosecutors from other nations. Look, if somebody has done some wrong in our military, we'll take care of it. We got plenty of capability of dealing with justice»

~ George W. BushHvordan finne Osama?

Som Tore Strømøy sa: «Æ bestæmt mæ for å finn han Osama. Så æ reist til Afghanistan for å finn mor hass, ho sa at heilt sia han var liten var Osama ein jævel på å leik gjømsel. Det hent faktisk at han itj vart funne før dagen etter. Ho får tåra i auan når vi nævne at han Osama enno itj er funne, men ein mann i bygda tar oss med opp på fjelle. Han sei at det va her han så han Osama sist. Oppe på fjellet finn vi hula han Osama bodd i før han reist vidar. Der finn vi òg ein lapp. "gn hrmf grr hme akch", står de på 'n, som på norsk bli "Æ har reist te supermakten Ganddal." Itj følg ætte." Trass i lappen te han Osama tar vi næste fly til Ganddal, der vi finn ein utsulta Osama som sit i grøfta. Han fortæl oss at han savne live før han vart ættelyst over heile verden. Vi i NRK bestæmt oss for å ta med oss han Osama og mor hannes til Norge. Han Osama sit faktisk i studio i dag. Osama Bean Lady og mor hannes!»

Osama jobbet før som mobilselger hos en kjip alkoholisert finne med magetrøbbel, så Osama sluttet jobben. Finnen grunnla seinere Nokia og Osama gikk inn i depresjon.

Hvorfor hater amerikanere han Osama?

Dette er noe vi har spurt oss selv om de siste dagene, President G.W.Bush har dette og si: «He's from the Axis of Evil. We hate black people.»

Men ettersom tiden går har vi funnet ut at den eneste grunnen til at Bush virkelig vil ta Osama er fordi han er grønn av misunnelse på det lange skjegget hans, noe vi godt kan forstå. En annen grunn er at Osama en gang voltok Laura Bush på direkten. Bush ble enda sintere da Laura sa at Osama hadde større tiss enn Georg.

Et siste ord om han Osama

 • Osama bruker vaskepulver som pepperspray.
 • Osama Bean Lady innrømte under et intervju hos snegleopdretternes årsmøte at han var nekrofil.
 • Osama Bean Lady holder seg i god form med å spise ferdigtyggede produkter av Alex Ferguson, og av å lukte på Pampers produkter.
 • Osama er en hyperaktiv, blodfattig, KOLS smittet og benskjør person som tar godt var på sine familiemedlemmer.
 • Osama har påvirket flysikkerheten, blant annet med at du ikke lengere har lov til å ta med et blad/magasin på flyet, ettersom dette kan rulles sammen å slå folk i hodet med..

Kommentater til Osama

"Ein grepa kar!" - ukjent bonde om Bin Laden

"Oh my god! han er bare drit kjekk assa! .(??).. Det er Johnny Depp vi snakker om ikke sant?" - Gærne fjortis jenter om johnny Depp

" Han kjenner jeg! Han gikk alltid i rød genser og elsket honning. " - Anonym jordbærselger om Ole Brumm!?!

Familien til Osama

 • Osama's far: Remu Laden
  Osama Bin Laban's første serieproduserte seigmennpakke
 • Osama's Mor: Marme Laden
 • Sønn: Sjoko Laden
 • 2. Sønn: Ich bin Laden
 • 3. sønn: Obama bin Laden
 • 4. sønn: Mr. Bean Laden
 • hund: Puddel-Laden
 • Tante: O-samsug bin Laden
 • Tantens mann: Telefon Laderen
 • usikalsk onkel: Ball Laden
 • Glemsk fetter: Hvorvardetjeg Laden
 • Hans våpenbrødre: Glemtå Laden og Så Seå Laden!
 • Bestefar på 40-tallet: Aske Laden
 • Bestemor (også på 40-tallet): Serve Laden

Osamas onkel: MacGyver Osamas fjerne Slektning fra Hamburg: Osama Bin Laban (fant opp Laban Seigmenn) Osamas kone: Utro Laden x 40 Osamas Morfar Hosama Bin Frakken Han er også en fjern slektning av Kong Harald og Ari Behn'

Se også