Organisasjon XIII

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Da er dette månedsmøtet satt for organisasjon IX. Siden sist har vi da fått et nytt medlem, så må vi skifte navn til organisasjon X.»

- Mansex

«Hva med den jenta jeg fant for en stund siden? Greit, hun er ganske … overfeminin, men hun kan sikkert være til nytte…»

- Xigbar

«Da er vi Organisasjon XI

- Mansex

«Da må vi virkelig ta med den jenta jeg rekrutterte i forrige uke, for det var faktisk ganske vanskelig …»

- Saix

«Organisasjon XII, da!»

- Mansex

«Men … vi fant jo et medlem til i går-»

- Axel

«Greit! Greit! Da er vi organisasjon XIII, og fra nå av tar vi ikke inn flere medlemmer, er det forstått?!»

- Mansex

«…»

- resten av organisasjonen

«Hva?!»

- Mansex

«Da tror jeg vi trenger flere stoler …»

- Xaldin

Organisasjon XIII (engelske originale navn er Organization XIII, eller Jūsan Kikan) er en organisasjon som består av … 13 personer. Organisasjonen startet som Organisasjon VI, og besto da av bare 6 trapesartister, men siden har flere kommet til, og de har endret navnet for hver gang de fikk et nytt medlem. Alle har vært sitt element, og alle kler seg helt likt. De har dermed visse likheter med flere andre onde organisasjoner, deriblant Akatsuki, som de visstnok har samarbeidet med.

Historie[rediger]

«La oss prøve å åpne denne døren med alle advarslene på!»

- Berømte siste ord …

Organisasjon XIII’s historie begynner i Disney-land. Der var Christopher Lee ansatt som forsker. Han forsket på en hel haug med forskjellige prosjekter, og siden han ofte var borte for å ta over Midgard, trengte han noen assistenter til å hjelpe seg. Han hadde mye å gjøre, og skaffet seg seks assistenter, som skulle gjøre papirarbeid, lage grafer, holde orden på regninger, gjøre rent, rydde og lage kaffe. Men en dag mens han var borte fant assistentene er stor dør med skiltet ”LIVSFARLIG! FORBUDT Å ÅPNE! DU ER ADVART!” på. Når det står slike ting på en dør, er det klart man må åpne dem. De åpnet dem, og ut kom mørket som fosset over alle verdenene. Det var alt i alt en ganske dårlig dag.

I prosessen med at mørket feide over verdenene, mistet de seks assistentene hjertene sine. De var likevel blitt ganske sterke av å jobbe dag ut og dag inn i de dødskjedelige kontorlokalene til Christopher Lee, og ble derfor til både hjerteløse og trapesartister. De tilbrakte noen måneder på sirkus, før de bestemte seg for å danne en egen organisasjon.

Mål[rediger]

«Ja, jeg forstår at de vil ha tilbake hjertene sine, men jeg tror likevel at psykologtimer ville vært en minst like god investering.»

- Psykolog utaler seg profesjonelt om organisasjon XIII’s planer.

Alle medlemmene av organisasjon XIII er trapesartister, og har dermed mistet hjertene sine. Når en person mister hjertet rammes de av en kronisk følelsesmessig forstoppelse, en tilstand som kjennetegnes av følgende symptomer (hver for seg eller alle sammen på en gang:

  • De rammede føler en konstant tomhet (omtrent som når du oppdager at å runde et spill ikke er like morsomt som å spille det).
  • De rammedes følelser er ikke lenger like sterke (omtrent det samme som skjer når du mister barnet i deg og tørker inn til en sur gammel sviske).
  • De rammede blir ganske sprø og stormannsgale.

Uvitende om at tilstanden sannsynligvis kan kurerers ved jevnlige timer hos psykologer, fikk organisasjonen for seg at hvis de samlet en hel haug med hjerter ville de sannsynligvis finne noen med samme blod- og vevstype som de de hadde mistet, slik at de kunne gjennomføre transplantasjoner. De har foreløpig samlet sammen mer en 15 millioner hjerter, men har ennå til gode å finne noen med riktig blod- og vevstype (de fleste organisasjonsmedlemmene har ganske spesielle preferanser når det gjelder dette, så det å finne de riktige tar ganske lang tid). De hjertene som ikke passer, har de satt sammen til en enorm måne formet som et hjerte … eller vent et øyeblikk, det er ingen måne … det er en ost.

Stil[rediger]

«Kan vi ikke lage dem i rosa?»

- Marluxia under møte om nye uniformer.

«NEI.»

- De resterende tolv medlemmene.

Når en person blir medlem av organisasjonen, endrer han eller hun som regel navn ved at de tar det gamle navnet sitt, legger til en X og stokker om på bokstavene. Deretter får personen utdelt et nummer, etter som hvilken person den er i rekken av de som har blitt med. I tillegg får det nye medlemmer en svart drakt i lateks med hette, forskjellige glidelåser og snorer, dessuten T-skjorte, bukser og undertøy dekorert med nummeret personen er blitt tildelt. Pysjamas med organisasjonens logo (som kan ses på som et deformert hjerte eller en penis med ampallang, alt ettersom hvilken side du ser det fra) følger også med i velkomstpakken, men tannbørster og andre hygieniske produkter må medlemmene medbringe eller kjøpe inn selv.

Tilholdssted[rediger]

Organisasjonens logo. Joda, jeg vet hva det kan se ut som.

Organisasjon XIII har en verden helt for seg selv, Verdenen som Aldri Var. Navnet antyder at hele stedet egentlig er et paradoks som aldri skulle ha vært til, og det passer jo bare så alt for bra på hele organisasjonen. Dette vil si at hvis logikken noen gang skulle komme til Verdenen som Aldri Var, ville den eksplodere i millioner av ulogiske biter, sammen med hele organisasjonen. Verdenen som Aldri Var er en stor, forlatt storby. Den er mørkeblå, og ligner nok på hva de fleste toppmoderne storbyer ville se ut som hvis de hadde blitt overtatt av mørket som hadde gjort alle fargene mørkere, sørget for at det er evig natt der, og sluppet løs tusenvis av små hjerteløse og trapesartister der. Alt i alt et meget hyggelig sted. I midten av byen ligger en enorm hvit bygning som minner om en kryssing mellom en romstasjon og en katedral (noe det muligens er). Der bor organisasjon XIII. Bygningen har alt den organisasjon trenger, fra kjøkken til bad, og dessuten et møterom med stoler som kan justeres opp eller ned. Alt er i pastellfarger, og dekorert med organisasjonens symbol. På den ene siden ligger en hage som er full av rosa blomster. Over den svever en stor, hjerteformet ost.

I utkanten av verdenen ligger Slott Glemsel, der de forsker på minner, og hjelper organisasjonsmedlemmer som har psykiske problemer. Slott Glemsel minner om et legosett til et middelalderslott, som er satt sammen av en person som har mistet bruksanvisningen. Det er like stort ovenfor bakken som nedenfor, og har like mange etasjer som det har kjellere (13 stykker, et lykketall for organisasjonen). Det kan dermed minne litt om en maurtue, men er ikke på langt nær så overfylt; det er aldri mer en seks medlemmer som bor der om gangen. Slott Glemsel betraktes som organisasjonens hytte, da den er mindre, ingen bor der fast, og den ikke har innlagt vann.

I tillegg til dette har Verden som Aldri Var

  • Bibliotek
  • Bowlinghall
  • Iskrembutikk

Medlemmer[rediger]

«Så, da er møtet startet, men hvorfor er det bare oss to her?»

- Mansex

«Vexen er i kjelleren og kloner seg selv, og resten av organisasjonen er utenfor og danser caramelldansen.»

- Saix

«Jeg burde visst det var en feil og gi Demyx den CD-spilleren ...»

- Mansex

Mansex[rediger]

~ Den Seriøst Sexy Lederen (ja, det er han som finner på alles navn, inkludert hans eget)

Mansex. Organisasjonens leder.

Mansex er den ubestridte (?) lederen av organisasjon XIII. Det var han som startet den, han er nummer I, ergo er han lederen. Det var også han som kom på den geniale ideen å bruke romertall istedet for vanlige tall, fordi det virker så mye kulere (det er faktisk sant, det er mye kulere å være nummer VII enn nummer 8 ... eller vent nå litt ...). Han bruker mesteparten av fritiden sin (og ganske sikkert store deler av jobbetiden sin også) på å snakke. Om Kingdom Hearts. Og hjerter. Og Kingdom Hearts. Og Mørket. Og Kingdom Hearts. Og – ja, det er vel det meste han egentlig snakker om. Hva mannen gjør når han ikke snakker om Kingdom Hearts, og andre ting, er foreløpig ukjent. Sannsynligvis styrer han organisasjonen (dette ville vanligvis medføre mengder av papirarbeid, men ingen har foreløpig så mye som sett Mansex ta i et papir så langt). Sannsynligheten er enda større for at Mansex til tross for store mengder fritid ennå har til gode å se en eneste James Bond-film. Ellers ville ham vel vite bedre enn å plapre løs om planene sine i tide og utide. Hvis han ikke prater om Kingdom Hearts, spiser, sover eller har sex, pleier ham å slappe av med å løse kryssord. Alle i organisasjonen er talentfulle når det kommer til alle former for anagrammer og ordleker, men Mansex er best av dem alle (og det sier faktisk ikke så rent lite).

Når Mansex sloss (det er ikke ofte han gjør det, for hvis noen skal sloss med Mansex må de først slå seg gjennom hele organisasjonen først, nedenfra og opp; hvis de slår Roxas går de videre til Larxene, hvis de slår henne går de videre til Marluxia osv. Sannsynligheten er stor for at man blir grillet, druknet, knust, beskutt, fryst, brent, kvalt av kvelerplanter eller rett og slett spist før man idet hele tatt når frem til Mansex) … hvordan var begynnelsen på denne setningen igjen? Jo, når Mansex sloss, skifter han til en sebra-drakt, og bruker røde lasersverd. George Lucas har saksøkt Square for å ha brukt våpen han fant på uten at han visste om det.

Det originale navnet hans var Xeahnort (dette blir riktignok ikke Mansex hvis man stokker om på det og putter på en X, men det er fordi Mansex grunnla organisasjonen under et falskt navn; Ansem, og Ansem blir til Mansex hvis man putter på en X og stokker rundt på det). Enkelt og greit.


« Hey, everyone; come and see how good I look! »

- Mansex

Mansex har vært i sexuell forbindelse med

Xigbar[rediger]

~ Den Enøyde Ninja-Piraten (også kjent som Xiggy)

Xigbar. Han er både pirat og ninja, noe som gjør ham over gjennomsnittet kul.

Xigbar er nummer II i organisasjonen. Han hadde begge øynene i behold da han fremdeles var assistenten til Christopher Lee, skaden fikk han av en uheldig kombinasjon av litt for mye alkohol og løping med sakser. Det var en heller smertefull opplevelse, og organisasjonen har nå en regel mot å løpe rundt med sakser (dette er regel nummer 137, den står mellom 136: Hvis to medlemmer har sex, er det den som har høyest rang som er på toppen, og 138: dersom et medlem ødelegger organisasjonens vaskemaskin, må dette medlemmet vaske opp hele det tidsrommet det tar organisasjonen å skaffe en ny eller reparere den gamle). Før Xigbar ble assistent for Christopher Lee, brukte han fem år i Japan for å trene til å bli en ninja, og disse årene ble etterfulgt av 7 ½ år om bord på sjørøverskipet ”Den Sorte Pære” under kaptein Fippskjegg. For å ta en pause, takket han ja til assistent-jobben, men det kan vel neppe regnes som noen pause siden tiden etter åpningen av døren har bestått av konstante slåsskamper og å prøve å holde organisasjonen på fote.

« Guns don’t kill people. The government does. »

- Xigbar

Xigbars karriere som både pirat og ninja gir ham visse fordeler (i tillegg til at det hever kulhetsfaktoren med opptil 17 poeng hver). Hans … element er nemlig rommet, eller manipulasjon av det samme rommet (hvis noen i det hele tatt forstår det) han kan dermed dukke opp og forsvinne igjen (eller omvendt). *poff* her! *poff* borte! *poff* der! *poff* borte! Dette kan gå de aller aller fleste på nervene. Siden han dessuten bruker skytevåpen av hittil uidentifisert art, kan han dukke opp og skyte en motstander i ryggen før motstanderen i det hele tatt viste at han var der. Disse evnene er også nyttige på andre måter, så Xigbar sover i taket, og behøver derfor aldri å vaske rommet sitt. Det originale navnet hans var Braig.

Xigbar har vært i sexuell forbindelse med

Xaldin[rediger]

~ Den Luftige Akupunktøren (også kjent som Xally)

Xaldin. ... *sikle*

Xaldin er nummer III i organisasjonen. Det originale navnet hans var Dilan, og han har fått to orkaner oppkalt etter seg (Dilan, som traff Agrabah i 2005, og Xaldin som herjet i Halloween Town i 2007). Xaldin kontrollerer vinden, og våpnene hans er seks lilla spyd. Spydene er formet som om de har hoder, og har vær sin personlighet. De heter Wilma, Gilbert, Camille, Rita, Allen og Katrina (disse navnene har han slett ikke valgt ut på måfå). Den Luftige Akupunktøren prater ofte med dem hvis han kjeder seg.

Xaldin er utdannet akupunktør, og bruker ikke nåler, men spyd (de samme spydene bruker han til å hakke opp mat med, hvorvidt dette er særlig hygienisk, vet vi ikke). Akupunkturen fungerer visstnok svært bra, så lenge ingen viktige organer blir punktert under behandlingen, men siden trapesartister ikke har noen hjerter, vil neppe en lunge fra eller til spille noen større rolle … Han er likevel kanskje mest kjent for sin noe spesielle hårfrisyre. Den er vanskelig å få riktig til, men han har en fordel siden han kontrollerer vind, og det er at håret aldri kommer i noe som helst uorden. Makten over vinden kan han også bruke til å lage orkaner, tornadoer, irritere folk ved å blåse av den klærne, skaffe seg ting, og hvis han går sammen med Demyx, kan han skape riktig så uhyggelige regnstormer.

Xaldin jobber som oftest sammen med Xigbar, og blir som oftest regnet som mer normal, eller mindre merkelig/sprø/tullete enn II. III har en dessuten en hvis svakhet for store, lodne dyr.


Xaldin har vært i sexuell forbindelse med

Vexen[rediger]

~ Den Asosiale Vitenskapsmannen (også kjent som Vexy)

Vexen. Forsker som ser ut til å aldri få nok søvn.

Vexen er nummer IV i organisasjonen. Han er en av organisasjonens beste vitenskapsmenn (alle oldingene har studert forskjellig vitenskap men det var bare Vexen som var fullt utdannet da han ble assistent for Christopher Lee). Det finnes to typer vitenskapsmenn; det er de normale, og gale. Vexen hører til i den siste gruppen, av tre enkle grunner:

  • Det er enklere å kombinere livet som gal vitenskapsmann med å være på den onde siden enn det er å kombinere livet som normal vitenskapsmann med å være på den onde siden.
  • Gale vitenskapsmenn behøver ikke å bry seg med det etiske aspektet med eksperimenter på mennesker, kloning, stamcelleforskning og abort.
  • Det er mye kulere.

Vexen bruker dermed 90 % av tiden sin på å forske, eksperimentere og være asosial nede i kjelleren på slottet. Hvis han besøker andre steder, er det kun for å gi resultatene sine til de som trenger dem, eller være med på møter. Han spiser i laboratoriet i kjelleren, og skulle vel egentlig i teorien ha sovet der også, men hvis man ser på øynene hans skulle man tro at mannen ikke har fått en hel natts søvn på årevis. Dette gjør ham til en nerd, og han er dessuten den eldste i hele organisasjonen som aldri har hatt sex (faktisk den eneste i hele organisasjonen som aldri har hatt sex). Problemet er absolutt ikke at ingen er interessert i ham, Marluxia er helt på knærne etter ham, av en eller annen grunn (de andre medlemmene synes at nummer XI har en utrolig merkelig smak), men heller det faktum at mannen er så oppskrudd i forskingen at han ikke bryr seg om noe annet. Det er faktisk enkelte medlemmer av organisasjonen som aldri har møtt ham i det hele tatt. Når han en skjelden gang er ute, følger Marluxia etter ham overalt, og det holder på å gjøre ham enda mer sprø enn han egentlig er.

Vexens element er is (fra isen som ligger på vannet om vinteren, via isbiter og over til alle slags typer iskrem), og våpenet hans er et skjold. Det brukes både til å beskytte seg med og til å angripe, fordi det har spisse pigger på sidene. Men som regel sloss ikke Vexen, det er mye bedre at han bruker tiden sin på for eksempel å klone andre medlemmer av organisasjonen, slik at de kan kjempe. Han er den mest intelligente, men har ingen sosiale antenner. På plussiden har han en forskrudd latter, som passer perfekt til en gal vitenskapsmanns image. Det orginale navnet hans var Even (uttales på norsk måte, som i sangen av Alf Prøysen).

Vexen har vært i sexuell forbindelse med

  • Absolutt ingen. Organisasjonens eldste (og eneste) jomfru.

Lexaeus[rediger]

~ Den Tause Typen (også kjent som Lexy)

Lexaeus. Stor, stille, og full av muskler.

Lexus ... hmm ... Lexaus ... nei ... Lexausus ... Lexaeus er nummer V i organisasjonen. Det originale navnet hans er sannsynligvis Eleaus, men dette er litt usikkert, på grunn av store staveproblemer. Navnet er vanskelig å stave, og enda verre å uttale.Han tilbrakte mer enn 74 % av livet i treningsstudioer før han begynte som assistent Christopher Lee. Derfor er han er det største, mest muskuløse, fysiske medlemmet av organisasjonen. Han har dessuten det aller største våpenet av alle, en usedvanlig fargerik tomahawk på størrelse med ham selv. Det er uvisst om han prøver å kompensere for noe med dette. Lexaeus selv sier i alle fall ikke noe. Han sier faktisk svært, svært, svært lite. Og når han først sier noe er det for det meste enstavelsesord. Dette er antakelig fordi steroider har skadet hjernen hans alvorlig. En annen teori er at det er fordi han rett og slett er sjenert.


«...»

- Lexaeus

Lexaeus fungerer først og fremst som den selvoppnevnte livvakten til Zexion. Du plager ikke den kappekledde lesehesten, for da vil Lexaeus mose deg. Og siden han er dobbelt så høy og nesten tre ganger så bred som normale mennesker, (og 85 % av denne kroppsmassen er muskler!) er det ikke lurt å prøve. Lexaeus element er stein, jord og slike ting. På fritiden samler han på frimerker, og løfter vekter.


Lexaeus har vært i sexuell forbindelse med

Zexion[rediger]

~ Den Kappekledde Lesehesten (også kjent som "Zexy")

Zexion. Hvordan i all verden klarer han å se ut gjennom alt det håret?

Zexion (originalt navn: Ienzo) er nummer VI i organisasjonen, og den minste og yngste av den originale gruppa (den originale gruppa er også kjent som "oldingene"). Han bruker mye av tiden sin i biblioteket, der han leser i bøker som vanligvis er større og tyngere enn ham selv. Det skal egentlig ikke så mye til, siden Zexion er en av de minste i hele organisasjonen. Noe som er litt vanskeligere å forstå er hvordan han klarer å lese i det hele tatt, siden håret hans hele tiden faller ned i ansiktet hans.

Zexions element er illusjoner (dette inkluderer alle slags typer drømmer, også dagdrømmer og mareritt). Våpenet hans er en bok, og de lærde strides om dette kan regnes som et våpen, men det er tungt nok til å forårsake stor skade hvis han slår noen i hodet med det. Men Zexion behøver som regel ikke og sloss, han holder seg vanligvis i bakgrunnen og lar Lexaeus ta seg av alt fysisk arbeid. Det er heller ingen som egentlig våger å angripe ham, fordi Lexaeus alltid befinner seg innen tre meters avstand fra ham, klar til å kverke enhver som prøver å skade den kappekledde lesehesten. Zexion har en intenst god luktesans som egentlig er mer til skade enn til gagn. Evnen til å lukte om andre medlemmer ikke har skiftet sokker på flere dager, til tross for at de ikke engang er i samme rom, er det ingen som misunner ham. På grunn av intens pollenallergi holder Zexion seg inne i sommerhalvåret, og bruker da tiden på biblioteket (til en forandring), eller lytter til yndlingsbandet sitt; My Chemical Romance.

Zexion har vært i sexuell forbindelse med

Saix[rediger]

~ Den Blå Varulven (også kjent som "Puppy")

--- Hvorfor har du så store tenner ..? --- Det er fordi jeg skal ete deg bedre!

Saix er nummer VII i organisasjonen. Organisasjonen er delt i oldinger (den originale gruppa) og hattifnatter (alle de som har blitt medlem etter dette, som ikke var assistenter for Christopher Lee i begynnelsen, og heller ikke husker sine originale navn). Saix er altså den første hattifnatten. Siden de originale medlemmene var seks, og navnet derfor ble organisasjon VI (uttales organisasjon sex) bestemte de seg for å skaffe flere medlemmer, slik at navnet ville bli litt kulere, og de ville få færre telefoner fra folk som trodde de drev et eskorte-byrå

Svært lite er kjent om Saix fortid før han ble trapesartist, og det originale navnet hans er ukjent, men består sannsynligvis av bokstavene S, A og I i en eller annen rekkefølge (siden det bare finnes et visst antall kombinasjoner med tre bokstaver, het Saix sannsynligvis et av disse seks navnene før han ble en trapesartist; Sai, Sia, Asi, Ais, Isa eller Ias). Saix hadde ikke det kryssformede arret da han først ble medlem av organisasjonen, (dette var før regel 137; ”Det er forbudt å løpe med sakser” ble satt i gang).

Saix er en varulv. Han oppfører seg helt normalt så lenge han holdes vekk fra månelys. Hvis han utsettes for månelys, får vann på seg eller mates etter klokken tolv, begynner alt håret hans å stritte, og han får lengre negler og tenner. Når dette skjer går han fullstendig amok og raserer alt innen en kilometers avstand. Den eneste måten å stoppe ham på er enten å få på ham et halsbånd, eller løpe og hente Demyx. I begge tilfeller roer han seg ned og oppfører seg mer som en valp (en valp i form av en blåhåret trapesartist i svarte klær, men dog). Denne tilstanden varer vanligvis i 2 til 5 timer, avhenging av hvor mye månelys/vann han ble utsatt for.

Saix’ våpen er en sammenleggbar hoppestokk. Vanlig kampstrategi er å hoppe på fienden, så nevnte fiende blir flatere enn en pannekake. Hvis Saix har blitt utsatt for månelys eller vann en stund før en eventuell fiende kommer, er sjansen stor for at han i stedet for å hoppe på dem rett og slett spiser dem. Organisasjonen synes dette er helt greit, siden det da blir mindre mat og kjøpe inn.

Saix har vært i sexuell forbindelse med

Axel[rediger]

~ Det Brennende Anorektikeren (Nei, det er ikke et særlig fint kallenavn, men det passer. Nei, han fikk ikke velge selv.)

Axel. 9 av 10 leger mener han lider av alvorlig anoreksi. Den siste legen er en moteskaper i forkledning.

Axel er nummer VIII i organisasjonen. Han er anorektiker, og lever kun på sjøsaltiskrem (populær saftis blant slankefanatikere, da den ikke har noe sukker eller andre farlige kaloriting i seg, men kun består av frosset saltvann). Han var et ganske normalt medlem av organisasjonen (selv om det egentlig ikke sier så mye) inntil han av en eller annen grunn fikk det for seg at han skulle slanke seg. Alt gikk nedover etter det. Under slankekuren utviklet han anoreksi, og har hatt store problemer med det siden. Han har klesstørrelse minus 2, og jobber som modell og stand-upkomiker på deltid.

Hvordan han egentlig klarer og klarer å stå på beina med en BMI på mindre enn 15, er et mysterium. At han dessuten klarer å bekjempe nøkkelbærere, gjøre stand-upshow og være modell på en dagelig basis, er minst like imponerende som at visse personer kan gå på vannet. Axel er ekstremt sosial og prater konstant, med alle han møter. Også om ting han egentlig ikke skulle prate om. Organisasjonen vet aldri helt hvor de har ham, siden det ofte virker som om han snur organisasjonsuniformen etter vinden, alt ettersom det passer ham. Hvis det er to sider i organisasjonen som krangler er han ikke på noens side, og danner heller en side helt for seg selv (Roxas kan også få være med).

Axel er den i organisasjonen som bruker mest tid og penger på å stelle håret. Det er så fullt av statisk elektrisitet at man kan løfte ham opp og feste han til veggen hvis man har lyst. Våpnene hans er store sendeplater med pigger på, som oppfører seg som bumeranger (det vil si at han sender dem på motstanderen, den slår ned motstanderen og setter fyr på ham i forbifarten, for så og komme tilbake og slå ned Axel). Elementet hans er ild, noe som jo gir anledning til å si enda flere idiotiske replikker enn han allerede gjør. Hvis han vil, kan han være like irriterende som Xigbars forsvinning-og-komme-tilbake. Han har dessuten mulighet til å grille marshmallows helt på egenhånd, noe han dessverre ikke gjør fordi marshmallows er fulle av farlige kalorier! Enda en fantastisk evne kastet bort på en person som ikke ønsker dem … det er ganske trist. Han har et vennskapelig-seksuelt forhold til Roxas. Roxas er riktig nok under sexuell lavalder, men hei, når man debuterer kommer jo ann på personen, så hvem i all verden bryr seg?

Axel har vært i sexuell forbindelse med

Demyx[rediger]

~ Den Musikalske Sukkerbiten (også kjent som "Demmy")

Demyx, ansvarlig for organisasjones bakgrunnsmusikk.

Demyx er nummer IX i organisasjonen. Til tross for at han egentlig ikke er det yngste medlemmet, er han den barnsligste og mest naive. Han er konstant høy på sukker, og oppfører som en 10-åring, og har en av organisasjonens merkeligste hårfrisyrer.

Et av Demyx’s største problemer er at han har like god hukommelse som en gullfisk, og har dermed jevnlige korttidshukommelsestap (han kan få et oppdrag for så å ha glemt hvor han skal et halvt minutt senere). Organisasjonens midlertidige løsning på dette (før de får skrapt sammen penger til psykologtimer til ham … og Saix, og Marluxia …) er å gi ham post-it-lapper der de hadde skrevet ned hva han skulle gjøre, steg for steg, og med forklarende tegninger. Dette førte dessverre igjen til problemer, siden han måtte dra frem lappene hver gang han glemte noe på oppdrag, også midt i kamper. Dessverre er ikke alle fiender like positivt innstilt å vente mens han roter rundt i lommene etter den rette lappen, og Demyx har en lei tendens til å tape. Han er nemlig ikke den beste krigeren i organisasjonen (Mansex, Xigbar, Xaldin, Vexen, Lexaeus, Zexion, Saix, Axel, Luxord, Marluxia, Larxene og Roxas er bedre i kamp enn ham … oi, da er han visst den dårligste). Hva annet kan man egentlig forvente når våpenet hans er en stor, blå gitar (når ble egentlig en gitar et våpen?) …

Demyx bruker mesteparten av sin tid på å spille musikk, lytte til musikk, danse, spise kaker, sukkertøy, leke med Saix og generelt være søt. Hans største drøm er å møte sitt store idol og forbilde; David Bowie. Han er dessuten ansvarlig for at organisasjonen får riktig bakgrunnsmusikk når har møter, kjemper eller gjør andre ting. Derfor er han ofte på farten med en CDspiller, og sendes frem og tilbake mellom verdenene ettersom hvor hvert enkelt medlem som trenger bakgrunnsmusikk måtte oppholde seg. I tillegg til dette, har han sitt eget show; Demyx Time, der han holder utenforstående oppdaterte med ting som foregår i organisasjonen.

Demyx har vært i sexuell forbindelse med

Luxord[rediger]

~ Den Britiske Gambleren (også kjent som "Lucky")

Luxord. Han kan spille hvem som helst ut av undertøyet.

Luxord er nummer X i organisasjonen. Det originale navnet hans er ukjent, men tiden før han ble medlem er heldigvis godt dokumentert. Luxord ble født i England, og bodde der helt til mørket kom. Han vokste opp i en normal, engelsk familie, med te og scones og Union Jack. Da han ble en opprørsk ungdom dro han hjemmefra og ble medlem av Monty Python. Etter flere engelsk-absurde-humoristiske år, slo han seg ned i London, der han åpnet et casino. Dette viste seg å være et klokt trekk, for i dette miljøet var han virkelig i sitt ess. I tillegg til den dagelige driften av casinoet, skapte han konseptet pyramidespill, og tjente enorme summer på dette. Etter skandalen med The 5 Percent Community, trakk han seg litt tilbake, tok hull i ørene og anla bart og skjegg. Sannsynligvis kunne han ha levd et flott, engelsk liv helt til sine dagers ende på pengene han allerede hadde tjent, men så … kom mørket.

Selv om hjertet hans er borte, har ikke Luxord forandret seg stort. Han er fortsatt så erke-britisk at det irriterer vettet av enkelte medlemmer, og har heller ikke blitt dårligere i kortspill. Det er ikke få medlemmer som har satt seg i gjeld etter noen slag kort med ham. Luxord holder ofte til i Port Royal, fordi det er engelskmenn der, som spiller og drikker. Et sted etter hans hjerte … eller … nei, bare glem det.

Luxords våpen er kort. Ja, faktisk: en helt alminnelig kortstokk på 52 kort og en joker. Med dem kan han bygge korthus, gjøre korttriks, og spille hvem som helst blakke på hvilket som helst spill han vil, fordi han kan dem alle sammen, og er ekspert i nesten alle. Imponerende. Hvis dette mot formodning ikke skulle fungere, kan han dessuten gjøre kortene kjempestore og få dem til å angripe motstanderen, eller eventuelt forvandle motstanderen til en terning. Luxord kan også kontrollere tiden, og til en hvis grad skjebnen. Det kan kanskje forklare hvorfor han er så god i kort- og terningspill. En annen fordel er at han aldri er for sent ute til noe som helst, fordi han rett og slett kan snappe litt ekstra tid han kan bruke rett ut av lufta. En aldeles utmerket evne i en ond organisasjons stressende hverdag.

Luxord har vært i sexuell forbindelse med

Marluxia[rediger]

~ Den Glade Leiemorderen (originalt “The Gay Assassin” begge betydninger av ordet fungerer på Marluxia) også kjent som Marly.

Marluxia. Han er en mann. En mann, hører dere det?!

Marluxia er nummer XI i organisasjonen. Den glade leiemorderen er, til tross for det rosa håret, makten over blomstene, evnene innen blomsterdekorering og ganske kvinnelige hobbyer, en mann. De fleste utenforstående ville nok si at Marluxia må være utrolig tøff for å våge å være en såpass feminin mann, men faktum er at Marluxia ikke vet at han er det (mann, altså, han vet meget godt at han er feminin). Marluxia tror at han er en kvinne.

Når Xigbar først fikk Marluxia til å bli med i organisasjonen, gikk det noen dager før de oppdaget at hun han i det hele tatt var av hankjønn, og den glade leiemorderen sa ikke noe på det. Når de først fant det ut, og konfronterte henne ham med det, viste det seg at Marluxia faktisk trodde at han var en kvinne. Etter flere ganger å ha prøvd å snakke ham til fornuft, ga de opp, og lot ham holde på. Alle utenom Larxene refererer til Marluxia som ”hun”.

Stakkars Marluxia har dessverre ikke hellet med seg på kjærlighetsfronten; Han er veldig forelsket i nummer IV. Vexen synes at den glade leiemorderen er ufattelig irriterende, og unngår ham for enhver pris, men Marluxia har dessverre store vanskeligheter med å ta et klart og tydelig ”nei” for hva det egentlig er: Et klart og tydelig ”nei”. Resten av organisasjonen synes at Nummer XI har en ufattelig merkelig smak, (siden han falt for en asosial, gal vitenskapsmann som er nesten dobbelt så gammel som ham, når han sannsynligvis kunne fått hvem han ville).

Marluxia har også ansvar for organisasjonens hage, som for det meste av tiden er full av rosa blomster, siden rosa er hennes eh … hans yndlingsfarge. Hobbyene hans er blomsterdekorering, pusling med blomster i hagen, sminke og klær. I tillegg er han, som kallenavnet sier, leiemorder, og organisasjonen gir ham ofte i oppgave å likvidere folk. Dessuten samler han på My Little Pony’er. Våpnet hans er en ljå som er ... rosa. Zexion nekter å være i samme rom som Marluxia, fordi den glade leiemorderen lukter så intenst av blomster at det rett og slett ikke er til å holde ut. Marluxia er dessuten fruktarianer, noe som får ham til å skrike opp om mord hver gang noen i organisasjonen spiser en salat.

Sjef for Slott Glemsel[rediger]

Til tross for at han er nummer XI, og dermed nest, nest nederst i organisasjonen, er Marluxia sjef for en av organisasjonens utposter; Glemselens Slott (fint navn, ikke sant? Og det verste er at det virkelig lever opp til navnet). I Glemselens Slott forsker de på minner og hvordan de påvirker livet (med andre ord; de er en gjeng med skap-psykiatere). Det antas at det var Demyx problemer med gullfisk-hukommelse som inspirerte dem til å starte dette prosjektet. Den offisielle grunnen til at Marluxia er sjefen for dette prosjektet, er at han var best skikket til det. Dette er en temmelig tynn forklaring, da det er flere andre i organisasjonen som er bedre på psykiatri (vi kan blant annet nevne Vexen og Zexion). Den egentlige grunnen er at den glade leiemorderen faktisk har hatt sex med ni av tretten organisasjonsmedlemmer før avstemningen, for at de skulle stemme på ham. De ni forskjellige personene vet ikke om hverandre, selv om de muligens begynte å lure da så mange plutselig stemte på Marluxia.

Marluxia har vært i sexuell forbindelse med

... En ganske imponerende liste, egentlig.

Larxene[rediger]

~ Den Sadistiske Feen (også kjent som Lar-Lar-Binks, men det er det ingen som våger å kalle henne så hun hører det)

Larxene, det eneste VIRKELIG kvinnelige medlemet.

Larxene er nummer XII i organisasjonen. Hun er den eneste virkelige kvinnen i organisasjonen (hvilket vil si at hun er en kvinne både psykisk og fysisk sett, vi utelukker derfor Marluxia, som kun er en kvinne psykisk sett, til tross for at hun … nei, han faktisk er mer feminin). Til tross for dette er Larxene et av de tøffeste medlemmene i organisasjonen.

Hun er sadistisk av natur, og hobbyene hennes inkluderer avlivning av søte små dyr som hamstere og ekorn og å fortelle barn sannheten om julenissen. Larxene samler dessuten på torturinstrumenter og henrettelsesredskaper fra antikken og frem til i dag. Hennes personlige favoritt er den elektriske stolen, noe som samsvarer godt med hennes egne krefter. Larxene kontrollerer nemlig elektrisitet. Våpnene hennes er ninjakastekniver (blant ninjakjennere kjent som kunai), som hun bruker til å kaste på fienden, stikke dem, skjære dem opp eller risse inn ”XII var her”.

De færreste av medlemmene er på god fot med Larxene. Sannheten er at hun faktisk skremmer dem. Marluxia er en av de få hun tolererer, fordi ”han er det nærmeste jeg kommer en annen kvinne i organisasjonen”. Hun synes oldingene er en gjeng gamle surrehoder, og nøler ikke med å gi uttrykk for det. Den eneste måten organisasjonen egentlig klarer å håndtere Larxene på, er enten å gå sammen i grupper på mer enn fire mot henne, eller få Marluxia til å overtale henne. Det største problemet med å ha henne i organisasjonen er at hun har en lei tendens til å ødelegge alle organisasjonens elektriske apparater når hun er i dårlig humør (derfor blir alle organisasjonens kjøleskap, vaskemaskiner, lamper, mikrobølgeovner osv ødelagt minst en gang i måneden). Heldigvis er hun god til å reparere dem, siden hun i løpet av årene har fått usedvanelig mye trening. Bortsett fra Vexen er Larxene den eneste i organisasjonen som ikke har hatt noe forhold til en annen person i organisasjonen. Dette er fordi hun er lesbisk, og er eneste jente. Hun har derfor et forhold til Konan fra Akatsuki, som har nøyaktig samme problem i sin organisasjon.

Hvordan Larxene fikk kallenavnet sitt er noe usikkert, at hun er sadistisk er nok på grunn av hennes hobbyer, men at hun er en Fe, har ingen logisk forklaring (sannsynligheten er stor for at organisasjonen opprinnelig tenkte å kalle henne for et eller annet insekt, siden hun har antenner, men at hun satte seg svært sterkt imot dette. Sannsynligheten er enda større for at Larxene er den eneste som har fått bestemme navnet sitt selv, fordi det ble alt for mye problemer hvis hun var missfornøyd med noe). I tillegg til samling av på torturinstrumenter og henrettelsesredskaper, spiller Larxene på fritiden i et rockeband, der hun spiller … el-gitar.

Larxene har vært i sexuell forbindelse med

Roxas[rediger]

~ Moffedillen (... også kjent som Roxy.)

Roxas. Den yngste medlemmet.

Roxas er nummer XIII i organisasjonen. Han er yngst, lavest, og har det laveste nummeret. Stakkar. Roxas er den eneste hattifnatten som har et kjent orginal-navn. Det er (Important plot device). Det er ikke lov å røpe navnet her, siden det er såpass viktig. Men når vi ser at han løper rundt med to forholdsvis kjente nøkler (”Det-er-noe-jeg-har-lovet” og ”Pokker-det-er-noe-jeg-har-glemt”), og ligner svært på en annen veldig kjent person … så vet de fleste hva det originale navnet hans er. Roxas bruker mesteparten av tiden sin på å henge med Axel og Demyx. Han er, til tross for at han er den yngste i trien, den mest ansvarsfulle og voksne. Han er ikke like lett og dra med på tull (som å ransake de andres rom for utpressingsmateriale, bruke elementet sitt til å gjøre andre medlemmer sprø, og generelt tulle bort all den tiden man egentlig skulle bruke til å samle hjerter) og det er han som må støtte de to andre hjem når de har drukket for mye. Han kan til tider være ganske stille, og av og til deprimert, men vennene hans klarer som regel å muntre ham opp. Roxas’ største bekymringer er av filosofisk art, han bruker mye tid på å gruble på hvem han er og hvor han kom fra, noe som gjør ham til organisasjonens uoffisielle Hamlet. En annen bekymring er at bestevennen/kjæresten hans er anorektiker.

Roxas største svakhet er iskrem, og det er som regel det han bruker fritiden sin til; spising av iskrem sammen med vennene sine, på solfylte (egentlig månefylte, men det er jo nesten det samme) dager. Favorittsmaken er sjøsalt, men han er også begeistret for sjokolade, vanilje, banan, vannmelon, sitron, krokan, karamell, nøtter, jordbær, blåbær, bringebær, solbær, kirsebær, paopou(men den spiser han helst sammen medAxel), multe, molte, pistasj, eple, melon, appelsin, pære og ananas.


Roxas har vært i sexuell forbindelse med


Se også[rediger]