NM for langhalser

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Folk som har over gjennomsnittet lang hals har en tendens til å være svært hårsår om den lange halsen sin. Dette ville arbeids-og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hansen skape åpenhet og forståelse rundt, og ideen om et Norgesmesterskap for langhalsede mennesker kom til verden.

Mesterskapet består av flere forskjellige veldig publikumsvennlige disipliner som er utformet uten å ta hensyn til langhalsenes ydmykelse.

Epleslang[rediger]

Disse beitende elefantene var inspirasjonen til denne grenen.

I denne disiplinen skal deltakerne spise av et epletre ved hjelp av bare munnen. Det er strengt forbudt å bruke hendene og å klatre i treet, og epleskrotten skal henge igjen i treet for at eplespisingen skal være godkjent. Dommerpanelet består av hjemløse alkoholikere som har lyst å lage sider av eplene, og pleier som regel å legge ut feller for deltagerne.

Hver deltaker får utdelt sitt eget epletre, og har 30 minutter på seg til å spise så mange epler som mulig. Det nederste eplet skal henge minst 2 meter over bakken. Deltakeren kan ikke bruke noen hjelpemidler, og ikke klatre i treet. Det gis også stilpoeng for om deltakeren lager girafflyder og gjør jokkebevegelser mens han spiser.

Dommerpanelet skal være overstadig beruset og ha vært hjemløs i minst 2 år. Dommerpanelet får lov å bruke de resterende eplene til å lage eplesider, og vil derfor prøve å fange deltakerne i bjørnesakser, fiskenett, flyvrak og fengslende samtaler slik at deltakeren ikke klarer å spise eplene opp før tiden går ut.

Ringkasting[rediger]

En langhals øver seg til årets ringkasting.

Den mest prestisjefylte grenen av de alle, og en desidert publikumsfavoritt. Mange langhalser øver til denne disiplinen hele året.

Deltakeren går inn på en arena. Publikum får utdelt ringer som de skal prøve å treffe langhalsen med mens deltakeren prøver å ta imot så mange ringer med halsen som overhodet mulig.

Dommerpanelet består av svaksynte pensjonerte politimenn som tror at ringene er smultringer, og prøver som regel å få tak i ringene og spise dem. Dette fører som regel til endel problemer for deltakeren, noe publikum synes er ufattelig underholdende. Under denne øvelsen er det ikke uvanlig å se allsang, tørrjokking og drukning av hamster blant publikum.