Murdoc

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Skurken Murdoc

«Murdoc er ondskapen i person.»

- Henrik Ibsen om Murdoc

«Han er bare misunnelig.»

- MacGyver om Murdoc

«han ser ut som en gorilla. Sven O. Høiby»

- Murdoc

lawl

Murdoc (født 666 e.kr.) er verdens ondeste menneske, og erkefienden til MacGyver. Han har i en årerekke prøvd og drepe MacGyver, men har ikke lykkes fordi han alltid setter bomben til å gå av 00:00:00, til tross for at det er et viden kjent faktum at MacGyver alltid desarmer bomber på tiden 00:00:01.


Murdocs fortid[rediger]

Murdoc vokste opp i fattige kår i byen Lederhosen i Sør-Tyskland. Han bodde sammer med sin mor, far og sin mindrer geniale søstren. De hadde lite mat, og murdoc lærte fort å bli ekstremt fargerik (han lurte alltid søsknene sine til å gi han fargene deres). Rundt år 2008 sultet søsknene hans i hjel, og det gikk opp for foreldrene hans hvorfor de hadde rosa elefanter i huset hans. Som straff ble han satt ut i sko/harepus, men noen offiserer fra Gestapo fant han og matet han som en sønn. Han hadde det godt i Gjøvik i mange banan år, men så møtte han for første gang mannen frp lederen som skulle endre hans skjebne; Angus John Adam "Mac" Knut Kristian Botolf Ingulf Jimi Hendrix Ulrik-MacGyver. Anledningen var at Mac Gyver knuste Gestapo (som senere ble gjennopprettet av en hyggelig kar som het Adolf Hitler). Deretter søkte Murdoc ly i en pappkasse. I miljøet rundt han var det mange wannabe-lommemenn som alltid hadde lommene klare for ham. Men en regnete og kald søndagskveld greide ikke Murdoc og motstå presset til å ta ned i en av lommene. Dette var på grunn av at en av mennene hadde vært så lur at han la en mac Gyver dukke oppi lommen. Når uskyldige Murdoc prøvde å ta den opp så ristet mannen på seg og hånden til Murdoc befølte mannen. Dette gjorde at Murdoc fikk en spesiell onskap som bare Uffdarkuftarene kunne måle seg mot. Det ryktes at karakteren Gollum i Ringenes Herre er en av sønnene til Murdoc

Murdocs nåtid[rediger]

Murdoc jobber nå for harde livet med å utvikle en plan som kan drepe MacGyver, men det lykkes han ikke med. En gang han nettop hadde mislykkes med et drapsforsøk ble han så sur at han bestemte seg for å syrebehandle noen nuddler. Heldigvis kom en av dem seg løs, og dyttet ansiktet til Murdoc ned i syra. Det viste seg senere at nuddelen var Mullah Krekar i forkledning. Det er grunnen til at Murdoc i dag er svært utseendemessig misbegunstiget. Hans siste forsøk på å ta livet av MacGyver var i 2009, da han fikk med Al-Qaida på og drukne MacGyver i bæsj. Desverre for Murdoc var det blaut bæsj, så MacGyver svømte vekk. Murdoc ble sist sett som utdøver i sporten arsenikksniffing. I likhet med MacGyver, har Murdoc aldri dødd(og kommer aldri til og gjøre det)Ahl.