Mummipappa

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Mummipappa, (aka Dr. Frankenstein, Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-papa etc.) gal vitenskapsmann. Skal i samarbeid med "Mummimamma" ha gitt liv til Finlands president, Mummitrollet.


Biografi[rediger]

Mummipappas opphav er uvisst, men han ble første gang sett da han ble tatt i tollen i 1992 på vei over grensa mellom Norge og Finland med 400 liter vodka gjemt i flosshatten sin. Deretter sies det at han forsvant fra offentligheten i 10-15 år (ekspertene er fremdeles usikre på det eksakte antall år), før han helt uventet dukket opp igjen, denne gang på barne-TV. Den fullkomment lykkelige fremstillingen av Mummipappa og miljøet rundt ham som var så langt fra sannheten som overhodet mulig, virket formerlig grotesk, og skapte, ikke overraskende, skandale i hele den vestlige verden. Millioner ble drept i de påfølgende opprørene, mens Mummipappa selv barrikaderte seg og sin familie inne i hulen (alle noenlunde oppegående, tenkende vesener ved hva hulen er). På denne måten klarte han å gå fri fra alle anklager.


For tiden befinner Mummipappa seg høyst sannsynlig et sted i nærheten av svenskegrensa, på et hittil ukjent skjulested. Han har på mystisk vis klart å utgi en rekke bøker om seg selv (erindringer), samtlige er bannlyst av Paven, men folk leser dem likevel. I disse bøkene avdekkes Mummipappas mørkeste hemmeligheter, alt fra hans høyst traumatiske oppvekst til hans noe tvilsomme forretninger med X antall narkolangere og drapsdømte kjeltringer ute på perm. Enkelte av bøkene inneholder også uttalelser om Mummipappa gitt av de øvrige innbyggerne i Mummidalen. Dette er grunnen til at de har blitt så vanvittig populære, og Mummipappa håver daglig inn en sum på rundt 4 millioner engelske pund takket folks grasate interesse for bøkene hans.


Skulle du være så heldig å få et glimt av Mummipappa, må du for all del ikke få panikk. Mummipappa avskyr paniske mennesker og kan komme i skade for å påkalle Hufsa i ren desperasjon. Dermed blir du offisielt fryst ute av samfunnet, og det vil du vel ikke? All observerst aktivitet omkring Mummipappa og hans familie/bekjente er påbudt å meldes fra om til nærmest Frp-er som vil bringe informasjonen videre til Stortinget. Er du heldig får du navnet ditt feilstavet i avisen.


Mummitroll og andre misfostre:
Hufsa.jpg
· Mummitrollet · Mummimamma · Mummipappa · Mummidalen · Sniff (Poet) · Snusmumrikken (friluftssnuser) · Hemulen · Hufsa · Hattifnatt · Snorkfrøken · Lille My · Stinky

Er du totalt senil og ute av stand til å orientere deg om tingenes tilstand, må du absolutt få med deg Wikipedias side om Mummitrollet!