Marlboro

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Marlbororegionmap.gif

Marlboro er en bitteliten plass lang innpå flatlandet i USA. Der er det farlige tornadoer til stadighet.

Ikkenytt antyder, etter samtale med Angus MacGyver, Sheriffen i Keene, at tornadoen som det er referert til i artikkelen Ikkenytt:Mann angrepet av tornado, kommer nettopp fra dette stedet. Røyken etter tornadoen er noe typisk i så henseende. Farven er lettkjennelig med lys grått og islett av gult. At det på bildet er noe grønnt, har ingen ting med røyken å gjøre, men er for å vise hvilken stat det dreier seg om. Alstå Vermont.

I og med at Marlboro er et noe belastet ord i cowboysammenheng, velger en å benevne fenomenet med Tornadoen fra Vermont. Det er da ikke mulig å linke røyken fra tornadoen til mulig kreftfare. For den som er litt inne i kjemifaget og eventuelt er naturværner, så er det og naturlig å nevne at CO2, CO3 og CO4 utslippet ikke utgjør noe belastning. Røyken består for det meste av støv fra et noe tørt landskap.

Som en kuriositet kan en her påpeke at til høyre og litt nede på bildet (litt blått) er stedet for et berømt te-selskap.

Dette er opplysninger for de mest viderekomne i historielesing og studier. Den alminnelige observatør kan ikke forventes å ha denne inngående kjennskap til amerikansk frihetshistorie. Litt morsom er det jo at en får inn en blå farve i bildet. Dette kan kanskje symbolisere noe, men det overlater vi til leseren å tolke som de vil.