Lillehammer

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


«Hallo, Hamar!»

- Forvirret rockeband på konsert i Lillehammer

Lillehammer er en kommune i Oppland, i nordenden av Mjøsa.Lillehammer er en mindre kopi av Hamar. Det er omstritt om Lillehammer er en by eller en samlig av mange små kongedømmer. Lillehammer ble visstnok kåret til verdens beste by av Ivar Johansen og MacGyver og ble verdenskjent etter LO i 1994 der Gerd-Liv Valla tapte stein-saks-papir kampen mot Yngve Hågensen om å ha ansvaret over Sandra Sadist og svensken Gustav Grautmos.

Etter LO konkuransen ble Yngve ordfører (som han forsatt er i praksis gjennom et nettverk av mektige venner)og Gerd-liv skiftet navn til Vondt-Liv fordi hun hadde nå ansvaret over de mest sinnsyke personene verden noensinne har sett. Dette gjør at alle de som støttet ikke lenger hadde et Gerd-Liv men et Vondt-Liv. Lillehammer er det beste stedet å sende tokininger til for å få ekte menn ut av dem.

Lillehammer er, ved siden av LO i 1994, kanskje mest kjent i resten av verden for likvideringen av en uskyldig marokkansk kelner i 1973, den såkalte Lillehammer-saken. Lillehammer har også flere underjordiske ganger gravd av onix, der de spiste svenske politikere for å få ekstra krefter til gravingen. hitler hadde under okkupasjonen av hells gate i årlanda sagt at: "Lillehammer er en by jeg vil ta." han skal dagen etter ha sagt: "nej pojkar, dom hær tokingana er før tuffa før oss."

«Byen Lillehammer» sliter også med et mindreverdighetskompleks over for byen «Hamar», som egentlig heter Storhamar. Men byen Hamar døde av brokkolisyndromet, som Knud Knudsen. Så nå bor alle i Hamer, i Lillehammer, solvom Hamar står nå på værtkartet på TV2.

Statens vegvesen har også planlagt et motorvei med fri fart fram til Mjøsbrua, hvor den går i en tunnel som er kalt Vortesvintunnelen. Vortesvintunnelen er også noen ganger kalt kollideringstunnelen fordi i den tunnelen kan man råkjøre eller bare gjøre en stor ulykke. Denne tunnelen blir kostenes 51834,- og er utstyrt med bombepenger. Det blir kostenes 6710,- for alle biler gjennom bombestasjonen i Slavestad (også kalt Moelv). Bombene blir stående i 200 år før de fjernes, og utvides til et bombestrand i Lillehammer hvor man kan kaste bomber på avskummet til frankentein og adolf hitler. Folk har også klaget til kommunen om at de vil ha et ny stasjon med 99 plattformer og 199 spor. De vil det fordi de nåværende togene må sprenge seg fram for og stoppe. De vil også ha et lyntog som går i minst 10000000 km/t hele veien til landet hvor man snakker "Svorska", "KebabBoniska" og "KyllingEngelska". Svorskene nekter så Lillehammer planlegger og ha et ny krig mellom Svorskene og Nordmennene.

Kongedømmer[rediger]

Lillehammer består av flere kongedømmer som har en konge eller dronning hver, den største og mest folkerike er Vingnes der Dronning Ingrid regjerer med Kronprinsesse, den fattigste og minst folkerike er Roterud, men så er det flere mellomstore riker som Nybu, Nordre og Søre ål, Røyslimoen og Busmoen for å måtte nevne noen. De forskjellige rikene har tilsammen 26000 innbyggere bestående av sauer, ekorn og sjøsamene som telles som slaver fra vestre gausdal og Vingrom. Lismarka er det minste og kjedeligste stedet i nærheten av Lillehammer. NTG er også et kongedømme, hvor de feiteste og mest bleike folka går. På NTG kjører de for det meste på miniski nedover Kleivbakken, eller spiser vestlandslefser i kantina. Mange av innbyggerne på NTG bor på egne fjelltopper over hele verden, og pendler daglig med trikk eller luftballong. På lørdager går alle innbyggerene i Lillehammer i OL-dresser og OL-cap. De marsjerer da i gågata fra 10-14. På kveldstid fredager og lørdager prøver alle lillehammringer å holde seg unna innpåslitne gausdøler, dette med varierende hell. Gausdølene pleier å ta med seg kvinnene i Lillehammer hjem til Gausdal. Der blir de gardkjerringer.

Lars Monsen[rediger]

Er du heldig, så får du se Lillehammers enehersker, Lars Monsen. Han holder til under en benk i parken, men du om du har med en fiskestang og har frost på barten så er du kanskje heldig og får lokket han ut. Du kan også sette opp felle i hagen din: Kjøp en pappeske fra IKEA, og legg en ULTRADYNA29340SUPAHHLAXXFISKESTANG under der, vent en natt, og neste morgen har du Lars Monsen under boksen. Lars Monsen var i kappestrid med Lillehammers forrige hersker i 1030 på Stiklestad. Han vant, og ingen har turt å kappete ørret med han siden det. På nattestid kjører Larsemann rundt i Kirkegata for å plukke opp smårips. De tar han med hjem til benken for å vise sin enorme samling av huggormskinn og brukte underbukser. Lars Monsen har blitt observert med hele Norges pin-up girl Erna Solberg. Mon tro om han vil ha med henne på sledetur?

Historie[rediger]

Lillehammer ble i forbindelse med LO i 1994 omgjort fra en søppeldynge til en by. Dette har medført store stankproblemer og ujevne veier. De hompete veiene har også dannet grunnlaget for Lillehammers nasjonalsang"Hompetitten".

Lillehammer skal opp gjennom tidene ha bidratt til knall-underholdning som Chuck Norris parodier, til tross for at han er for tøff til å parodieres. Lillehammer er også kjent for sine udødelige vikinger og store statuer av valgerd svartstad haugland som begge forteller knakende gode kari guldbrandsen vitser. Lillehammer har lenge vært en liten bondeby med fredelige folk og fe, byen hadde en park, en skole, en cafè og en bru. Mange synstest det var koselig å være i Lillehammer så derfor flytta mange mennesker dit for hundre år siden og fram til idag. Byen vokste, etter LO i 1994 vokste byen dramatisk, byen hadde nå 3 parker, 8 skoler, mange cafèer og et velutviklet narkotikamiljø. Lillehammer har flere kjente plasser som Smørhjørnet også kalt " The butter corner", Skippergata (Kirkegata), Tøyengata, Smestad Kretsfengsel, UFO-senteret som ligger litt over byen og skolen for sinnsyke ungdommer, Vargstad!

Fotball[rediger]

Fotball er en utbredt sport i Lillehammer, den var iallefall det. I 2000 e. kr forbød Stalin fotballen. I senere tid så måtte Lillehamringene finne andre aktiviteter, knipse E, sniffe pepper og kaste på stikken. Gode i fotball er de ihvertfall ikke.

Ishockey[rediger]

Lillehammer har oppdratt noen av de beste hockeyspillerne i verden (kneknuser-kari, nesebrekker-tollefsen)

Alle byer, tettsteder, veikryss, blindveier, fergekaier, osv. i Norge!
Noen er pene, andre ikke fult så pene.
Norgeoppned.gif
Aalesund · Aberoog · Ackerhafen · Ackeroog · Acht · Arendtal · Aufsehendunst (Bergstadt) · Bad Inselsund · Blummenoog · Blökenstadt · Breitbucht · Brummental · Der Gestanken · Drontheim · Du kannst · Dunstfussel · Düsterstadt · Endetallandspitzel · Ertragraue · EssenSoßen · Fachlandspitze · Fattersund · Finnlandspitze · Förde · Fleckenförde · Flussistdumm · Freundensalat · Friederichstadt · Gerettein · Hammer · Hammerparty · Honghofstrand · Haschischstadt · Heckesund · Heidekrauttal · Heidenfluss · Heidenmeer · Heil Blücher! · Hennenwasserfall · Heulensteinbucht · Hinken · Hinternkim · Honigbucht · Hügelsund · Ichistsund· Inselstrand · Incel · Jedetal · Kämpfenstrand · Kirchelandspitze · Kleinehammer · Kleinesand · Kleinestraum · Kohleistbesass · Kongleberg · Königsflügel · Kragenroog · Kristiansand · Kristiansund · Kuckuckbucht · Landspitzen · Larvenbucht · Lebenreue · Leeroog · Lehmbucht · Manntal · Massenoog · Matchigburg · Mogeln · Molke · Moltebeeren · Nachlass · Narrbucht · Nehmenalles · Neigenstaat · Nittertal · Ourchwitz · Porzellangrund · Pushensund · Rutewirr · Sandenbucht · Sandenförde · Sandenlandspitzel · Sandenlandspitzelmeer · Schafenau! · Schiffenlandspitzelhafen · Schlammland · Schmutz · Schnaps · Schwartzland · Schwefelfischerort · Schwellenbucht · Skiein · Skizwei · Spiellandspitzel · Schörtal · Steinschäre · Stockenreue · Stockfeldlandspitzel · Straumstadt · Trauminsel · Tassenbucht · Tonneberg · Wasserfallenbucht · Wastod · Langjahrstadt · Wetzen · Wieso? · Wolden · Wund in der Hintern · Zugnertzlandspitze · Walvissenbucht
Hjelp oss med å gi disse stakkarslige byene en ansiktsløftning ved å engasjere deg i Ikkeprosjekt:Norske Byer!