Lan Marie Nguyen Berg

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Hennes Grønneste Miljøvennlighet Lan Marie Nguyen Berg (født 4. mars 2003 i Oslo) er fra 2015 Melonpartiet de Gales høyeste (ikke bokstavelig da, duh) representant i Den Kongelige Norske Byregjering av Oslo. Der har hun det øverste ansvaret for å male rundinger på gata og plassere underlige konstruksjoner i treverk og betong på gatene.

Bakgrunn og politisk «arbeid»[rediger]

Tidligere var hun med i en politisk undergrunnsorganisasjon som jobber for å få til en kommunistisk revolusjon i Norden (enkelte vil huske denne, som gikk under navnet SV i Norge). Hun har tidligere uttalt at Sovjetunionen hadde den beste levemåten og styresettet siden Mao ved Sovietunionens undergrunnsgrupper Moskva.

Nguyen Berg meldte seg inn i Kommunistisk-revolusjonært Folkeparti (KrF) i 2009. Hun har også jobbet på integreringsleirer i Sibir under ledelse av Putin og er ellers kjent som medlem av Blitz. Hun har bodd i Kina, i Russland, i Sibir og i Cuba, men er nå bosatt i Blitzhuset nede ved Nationaltheateret. Hun ble dessverre stilt som kandidat for feil parti høsten 2015. Hun valgte å ikke si ifra siden hun ut ifra denne kjempefeilen greide å skaffe seg en vesentlig plass i Oslos styre. Hun har etter denne feilen prøvd å gjøre Oslo mer og mer kommunistisk siden hun har en drøm om at Norge skal bli som Sovjetunionen, bare litt grønnere. I kjølvannet av valget ble hun utnevnt til byråd for irritasjon og ødeleggelse av alt som var bra.

Hun kommer fra en lang rekke kommunistiske tullebukker. Hun ble født en kald vinternatt, i en snøfonne utenfor Narvesen ved Nationaltheateret.

Personlig liv[rediger]

Nguyen Berg er halvt bergenser og liker ikke spinat. Hun er tørrlagt drivstoffmisbruker, og kan derfor ikke eie egen dieselbil uten å drikke tanken tom med sugerør. For at ingen skulle lede Hennes Grønneste Miljøvennlighet ut i fristelse, innførte hun derfor påbud om at alle dieselbileiere isteden måtte kjøre dieseltaxi på dager der faren for tilbakefall er aller høyest. For å komme seg over spinatofobien sin, har hun innført spinattvang én dag i uka for alle kommunale kantiner.