Ku Klux Klan

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Legendariske Klux med arving.

«MMMM...MMøøøøøhh!»

- kua Klux om Ku klux klan

«Trætti tusn å førrbud mot slakt!»

- Gerd Liv Valla om å være med i Ku Klux Klan

«Den må tidlig kues som god ku skal bli»

- Ku Klux Klans idiologi


Ku Klux Klan (må ikke forveksles med Norges Kommunistiske Parti) er en klan stiftet av den røde kua Klux, og består av 98 utvalgte og røde kuer.

4 ganger i året samler kuene seg, på beitet til bonden Ola Nordmann, for å planlegge hvordan de skal ta over verden, og gjøre kuer til det sterkeste ledd. Ku Klux Klan ble stiftet i 1765, og styres idag av de originale kyrnes etterkommere.

Ku Klux Klans forkortelse er KKK (Må ikke forveksles med KK)

Ved samlingene, (èn om vinteren, èn på sommeren, èn til våren og èn utpå høsten [gjerne i oktober]) samles kuene på Olas beite, utkledd i spesielle drakter for at ingen skal kjenne dem igjen. Draktene er hvite, med spisse luer og kors, og gjerne bærer de ett brennende lys i tilegg.

Nesten avslørt[rediger]

Selv om ku klux klan tror de har sans for mote så ser det ut som om de liker hvite flosshatter som er så stygge som de selv er. de likner kuer, dette kan gjenkjennes på de store kjolene de bruker for å etterlikne sine forfedre, (de etterligner også morra di) altså kyrene. Det er ikke rart de ikke vil vise trynet sitt til alle i hele verden! vi kan si at medlemmene i ku klux "Ku" klan er hjerneløse. inge fornuftige menn går med kjole året rundt. de tror de er så gangstas, men egentlig er de bare helt mongo i det hjerneløse huet sitt, derfor var det kanskje ikke så rart at de nesten ble avslørt i 1896 da de trampet i bakken fordi de ikke vil bli melket av de nyskerrige undomene som gikk der o bare var litt nyskjerrig på kyra. Men selv om samlingene stort sett går rolig for seg, holdt det i 1896 på å gå riktig så ille. En stille sommernatt ble kuene nemlig oppdaget, av noen misstenksomme småfulle ungdommer. De begynte å jage kuene, så de ble spredt, og Ku Klux Klan medlemmer var all over the place. Det gikk faktisk så ille til at ett av medlemmene (ifølge skriftene, kua "Rosalin") trampet og stakk ihjel bonden i nabohuset. Etter at politiet fikk hanket inn ungdommene, kunne kuenes møte fortsette i stillhet allerede neste natt. Å hva angår ungdommene, så ble de siktet for å ha talet med falsk tunge, og for å ja drept en lokal bonde i fylla.

Man må ikke blande det med kuk deluxe klan som ble opprettet av Donald Trump

Kuene er egentlig mennesker som døde av mensen.De er smartere enn noen kuer. istedet for at de sier møøø, sier de mooo, en gang kom an av dem på rodeo... La oss bare si at det var mer et rødeo etterpå. Disse kuene kom inn på south park en gang. Nå har de klart å bli president i USA og holder på og ta over NASA, men NASA bare snyter NASA si og skyter masse nukes på dem. visste du at alle som er i Ku klux Klan tåler nukes? De spiser mennesker og gjør de omm til kuruke og spiser det igjen. Jeg er thelegend27 https://www.youtube.com/user/tobiasgb

Fakta[rediger]

 • Dagens etterkommer etter kua Klux heter også Klux, og er også leder for klanen.
 • Ingen vet med sikkerhet hvor Ola Normanns gård ligger. Bare kuene i Ku Klux' Klan.
 • Chuck Norris ble stanget av Litago - ett Ku Klux Klan medlem på settet til Walker Texas Ranger i 1987.
 • Alle etterkommere etter medlemmene må igjennom harde prøver for å finne ut hvilke som skal inn i klanen. blant annet en melke konkurranse, og en hamstermelk drikke konkurranse.
 • Allerede i en alder av 2 uker og 3 dager blir kalvene etter klanen lært opp etter Ku Klux Klans leveregler.
 • Neil Diamond søkte om å bli medlem i klanen i 1992, men søknaden ble avslått siden han var hvit og ikke rød.
 • Anne B. Ragde ble tilbudt en plass i klanen, siden hun er nærmest direkte etterkommer etter kua Klux. men hun avslo tilbudet på grunn av for lite tid til skriving.
 • Gerd Liv Valla har ved flere anledninger forsøkt å kjøpe seg inn i Ku Klux Klan, men siden hun bare er halvt ku ble ikke søknaden godkjent.
 • Kuer sier mø.
 • Ku Klux Klan er grunnleggerne av ordtaket Den må tidlig kues som god ku skal bli
 • Stolte eiere av Tine melk og sender ut hemmelige signaler via reklamene som er codet så bare Macgyver kan skjønne dem!
 • Ku Klux Klan kalles også Koselig Kristen Klan
 • Det er laget en dokumentar av Ku Klux Klan, den heter Smurfene og lederen heter Gamlesmurf(Aldergrense 7 år)