Kongen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Kongen, eller "Kongen", er den viktigste, mektigste og flinkeste personen i Norge. Han har eksistert helt siden nasjonens spede begynnelse i år 872, da han gikk under navnet "Harald Hårfagre" og samlet Norge til ett rike. I dag er han skallet, og har derfor fjernet "Hårfagre" fra navnet sitt. Nå heter han bare "Kong Harald". Han har i det hele tatt gått under nokså mange navn, som f.eks. "Kong Olav" og "Kong Haakon", og det spørs vel om han ikke var på sitt mest populære da han gikk under navnet "Kong Olav".

DEN EKTE KONGEN[rediger]

Den ekte kongen er James Charles. James Charles foretrekker små barn, og helst 9 år gamle gutter. Han inspirerer veldig mange unge gutter til å ta på seg sminke. James har 31 millioner følgere på tiktok og etter flausen med Charlie'damilio fikk han endelig respekten han fortjente.


Rykter og hemmelighetskremmeri[rediger]

De fleste nordmenn mistenker nok at det ikke dreier seg om kun én person som har vært konge siden år 872, men at det snarere dreier seg om at sønn etterfølger sønn, men at hver generasjon lurer folket ved å kle seg i det samme kostyme som generasjonen før. Det sies at Kongen på dette viset prøver å opprettholde et bilde av seg selv som udødelig, noe som igjen er med på å skape ærefrykt hos våre fiender på Island og Færøyene. Disse ryktene fikk ytterligere vann på mølla da audio-bevis, publisert av NRK P2 i 1996, indikerte at Kongen snøvlet mye mer som "Kong Harald" enn det han gjorde som "Kong Olav". All informasjon angående Kongens riktige identitet er imidlertid hemmelighetstemplet av Den Norske Stat, og innerst inne syns nok det norske folk at det er like greit.

En annen teori påstår at Kongen rett og slett er en "Nephilim" fra Bibelen (oversatt med "Kjempe" på norsk), noe som forklarer både hans lange levealder og hans spisse nesegrev. Hva en Nephilim virkelig er eksisterer det riktignok mye debatt rundt, men det sies at det er en utenomjordisk reptiloid rase som har levd på jorden siden før menneskene.

Kronen er kun for en mann kalt Harald han bor i Stavanger rett ved havet og vis du drar dit om sommeren kan du kanskje se han bade i badekaret sitt.

Trivia[rediger]

  • Kongen har en tam ulv som er veldig smart og kan fange skurker om det skulle være nødvendig.
  • Kongen foretrekker Honey Corn til frokost.
  • Det sies at Kongen er litt av en rengjøringsekspert, noe som kom tydelig frem da han lyktes i å fjerne en rødvinsflekk fra underbuksa til Per Borten.
  • Kongens personlige rekord i høydehopp er 1,23 meter.
  • Kongen gjorde sin debut som skuespiller i filmen Schindlers liste, hvor han spilte en liten jente i rød kjole.
  • Hver gang Kongen legger seg spør han Sonja om å lese eventyret om Askepott for han.
  • Kongen er ikke kristen, men Jøde.
  • Kongen har ikke tisset på seg på tre uker