Kjell Magne Bondevik

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kjell Magne snakker ut med Zahid. President George W. Bush, et av hans store øyeblikk i livet

«Will the highways on the Internet become more few?»

~ George W. Bush


«Eureka! Vann finnes, Gud finnes ikke!»

- Kjell Magne Bondevik ved Stortingsvalg 2001

«Øh...øøøøh... Hvem har stukket av med paralgin forte.. jeg mener... vitamintablettene mine??»

- Kjell Magne Bondevik ved medisinskapet sitt da han ble fersket av McGyver

Kjell Magne Bondevik er en muslimsk Imam og Jesuitt og jøde som offisielt konverterte til luthersk-protestantisk religion for å rive den ned fra innsiden, men som i stedet valgte å drive femtekolonnevirksomhet i Kristeligiøst Folkeparti. Dette partiet ble stiftet 1935 Kr.F og John Vinge lagte team sangen deres. Sin tid som statsminister brukte han til viktig nettverksbygging med USAs presidenter, samt å opprette barnehager her hjemme. Det blir omtrent det samme.

Bondevik med ektefellen sin på gården deres i Time kommune.

Kjell Magne er en kjernekar som fullførte sin oppgave med Kristeligiøst Folkeparti på begynnelsen av 2000-tallet, og gikk deretter videre i oppgaven med å oppløse den internasjonale fredsbevegelsen med stiftelsen av Oslo-senteret for Fredsavtaler. Bondevik drømmer om å bli verdenspresident, men det vil han ikke få til.

Pressen kunngjorde tidlig i september i år at Kjell Magne har begynt med flasken igjen. Han ble observert drikkende på vin med barn på fanget, noe som igjen har skapt vage reaksjoner fra kristelig hold på Sør- og Vestlandet. (Hedningene i Hedmark og i Nord-Norge forstod derimot ikke helt problemet med dette.)


Foruten å ha vært leder i Festlig Folkeparti i en årrekke har Kjell Magne Bondevik også stått modell for leketøyfigurene kjent under merkenavnet "Playmo" på tidlig 80-tall. Etter avsløringen av dette dalte interessen for dette leketøyet på et blunkt og fabrikanten gikk konkurs med et brak.