Karamellpudding

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Sa du noe?»

- Tilfeldig mann på gata

«Karamellpudding? Ja takk!»

- Paal

«Morna Jens Skuffetenberg

- Siv Jensen

«Går du inn for karamellpudding til dessert, blir det bråk!»

- Statsminister Erna Solberg om karamellpudding

«America first, caramel pudding burst!»

- President Donald Trump om karamellpudding

«Karamellpudding er best, ingen protest!»

- Mathea og Celina om karamellpudding

Karamellpudding

Flere betydninger[rediger]

Karamellpudding er spansk og betyr: puddingen som ikke er sjokolade. Viss du sier kralamelpudding betyr det: spinat mellom tennene! på fransk. Karamellpudding blir lagd i tyskland, men vi kaller det ikke krølamelpluddin som det heter på tysk, men vi i Norge har lagd et annet navn nemlig karamellpudding! Karamellpudding er Tysklands nasjonal rett.


Hvordan lage karamellpudding[rediger]

Ingen andre enn kongen av Tyskland vet hvordan du lager karamellpudding.(middels+ oppegående mennesker vet at Tyskland ikke er et monarki:) Oppskriften er: 1 teskje sukker, 15L eggedosis, 40 gelatinposer, 1L melk, 37 flasker karamellsaus, 23g mel. Kok til det bobler, sett det i stekeovnen, og la det steke i et par timer. Deretter er den klar til servering. Anbefalt med vaniljesaus.

Konsistens og reaksjoner[rediger]

Konsistensen er litt geleaktig, men det er mer grillet honning med gelatin enn det er gele. Noen få folk dør av karamellpudding. Noen av de satte det kanskje fast i halsen, andre er allergisk mot karamell. Ingen vet årsaken men det skjer av og til. Det kan skje med hvem som helst, hva som helst, når som helst så det gjelder å være forsiktig!


Dyrenes reaksjon[rediger]

Folk reagerer veldig forskjellig frå person til person. Noen går bananas av for mye sukker eller noe lignende, andre dør av og til, mens noen blir aldri seg selv. Men korleis reagerer dyra? Jo, de reagerer med at de løper rundt å får hjerneskader. En hund som spiste karamellpudding tror han er en kylling. Altså han gjør alt en kylling gjør.


Pris og hvor du kjøper det[rediger]

Prisen på karamellpudding er veldig varierende. Noen plasser koster det 18kr andre plasser 100kr, hvor store de er er veldig avhengig av pris. Du får kjøpt det i noen butikker, men ikke alle fordi det er litt risikabelt. Du kan også kjøpe det ulovlig med svenskegrensa.


Forbruk og dyramellpudding[rediger]

Karamellpudding forbruket er blitt større og større blant ungdom. Dette kan føre til mer galskap hjemme og på skolen. Mange ungdom tror at dyramellpudding er mye sunnere, men det kommer an på hvilken sort du kjøper. Noen sorter dyramellpuddinger er bare karamellpudding i dyramellpuddingform. Hvist du skal kjøpe skikkelig dyramellpudding der dyret ditt ikke klikker, skal du kjøpe “dyralamelpudding”.

Karamellpudding har eksistert i over 34 millioner år. I den trehundreogtjuesyvene istiden fant en dinosaur opp karamellpuddingen. Dinosauren solgte den og alle dinosaurane sto i kø. Då kom asteroiden og knuste alle dinosaurane, vi vet det fordi forskerne har funnet fossiler av dinosaurer og karamellpudding. Det var altså ein dinosaur som fant opp og smakte først på karamellpuddingen.

Engelskbetydning.png

Flanders[rediger]

Karamellpudding sies forskjellig fra land til land. Det er for eksempel flan på engelsk. En engelsk forsker som heiter Anders forsket på karamellpudding. Til slutt ble han gal og fikk karamellpuddinghode. Nå heter han ikke Anders lenger, men Flanders. Det heter han nå fordi han er engelsk og har karamellpuddinghode. Karamellpudding på engelsk var jo flan så derfor heter han Flanders.

[rediger]

Det finnes mange flan (engelsk) ordtak. Blant annet “flan tastico” som er fantastico. Karamellpuddingen har sin egen logo der det er karamellpudding med vaniljesaus og jordbær.

Lagaavmeg.png