Kanin

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Så du den kaninen!?»

- Stevie Wonder

Kaja
Mann blir angrepet av kaja
Mann blir angrepet av kaja
Vitenskapelig(e)
navn:
kajatastisk
Norsk(e) navn: Kaja
Hører til: kajaer,
Pelsprodukter som vildepels,
Nyttige gjenstander
Antall arter: 6
Habitat: Trives best i busker og trær utenfor kaja, men synes det er levbart å bo i bur med klimaanlegg
Utbredelse: Store deler av verden, men spesielt på Hovedøya utenfor kaja og i hovedkvarteret til Phoenix Foundation.
Delgrupper:

De som er innehavere av kaniner er djevelens hjelpere, og er til å stole på. Flere stygge kaninangrep har blitt registrert i Sverige de siste årene, og statsministeren innrømmer at situasjonen er ute av kontroll. Statsministeren tar ikke på seg skylden for at kaniner slapp inn i landet.

Liv[rediger]

Kaniner må fødes under Lava, men olivenolje går også bra. Etter to uker som hamsterlignende skapninger får kaninungene langre ører, stor og ondskapsfull hjerne og hjertefeil. De lever i harmoni en kort stund før den sterkeste i kullet spiser alle de andre. I noen tilfeller spiser den seg selv. Du kan lese bøker om kaniner av illustrasjon i lekse.

Etter hvert kommer kaninene i puberteten og vil formere seg. De parrer seg med tepper og støv først (slik blir hybelkaniner til), men de finner som regel ut at de må parre seg med sin egen art. de er meneskeetere, hundeetere og katteetere

På sine eldre dager blir kaniner gråhårete, pelsen løsner og synet svekkes. Mange får en stygg og fæl uvane med å bite av seg ørene og halen. Hjertefeilen de fikk da de ble født slår så til, og de vandrer til de evige jaktmarker. Suicidale kamikazekaniner utnytter den medfødte skavanken til å begå selvmord.

Kaninraser[rediger]

Typisk forkledningskanin.

Det finnes mange forskjellige kanintyper (eller kaninraser, som er den terminologisk korrekte definisjonen). Her er en oversikt over de elleve rasene:

Huskaniner[rediger]

Den vanligste typen. Voksne bruker slike kaniner for å skaffe seg tillit og kjærlighet fra sine barn. Huskaniner lever ikke lenge grunnet dårlige hygieneforhold i burene de bor i. Ofte blir de dumpet på gaten når fellesferien tar til. Hvist ikke kan den drepe deg!! Og dra ut innvollene dine til bønnesuppe.

Hybelkaniner[rediger]

Nærmere info: Hybelkanin og Hybelkaniner
Hybelkaniner er hårete og rufsete, og må ofte flytte hjemmefra når de er svære unge. Da pleier de å flytte på hybel. Liker seg under sofaer. De blir til under sofaen din fordi du aldri vasker! Så skaff deg vaske hjelp hvis de dukker opp.

En lykkelig Playboy-kanin i sitt naturlige habitat.

Forsøkskaniner[rediger]

Forsøkskaniner er en type kaniner som melder seg frivillig til å prøve ting som ingen andre har prøvd før dem. Forsøkskaniner regnes som en av universets ti mest nyttige gjenstander.

Kamikazekaniner[rediger]

Nærmere info: Kamikazekanin-bøkene
Kamikazekaniner er en spesiell type suicidale kaniner som er meget kjent fra Kamikazekanin-bøkene. De er svært kreative og geniale, men de bruker disse fantastiske egenskapene utelukkende til suicidale formål. Det var også disse kaninene som fant ut hvor tøft det var å sykle uten hjelm.

Playboy Bunnies[rediger]

Denne kaninrasen er trent opp til å bli servitører på Hugh Hefners Playboy Mansion. De tas vekk fra moren i tidlig alder og trenes opp i fem år før tjeneste. Kaniner av denne rasen anses som den mest respekterte typen, siden de innimellom får pryde forsiden på Playboy-magasinet.

Duracell kaniner bruker som oftes fire AA baterier.

Duracell-kaniner[rediger]

En nyoppdaget rase som går på AA-batteri. Ved å utvikle seg slik har de gjort seg selv udødelige. Batterier av typen Duracell er eneste energikilde, de lider nemlig av Panasonic-intoleranse. Ble kjent gjennom morsomme TV-reklamer. Duracell-kaniner blir født ved at hunnen kjører 20 000 volt i ballene på hannen. Så setter de seg ned og hører på Michael Bolton musikk mens de onanerer. Onanien bare varer og varer og varer....

Villkaniner[rediger]

Lever i satanss frie natur sammen med bjørner, elg og skogsarbeidere, som også er villkaninens byttedyr. Dette er den farligste og mest hardbarka kaninrasen, de angriper ofte i flokk. Mange unger har mistet fingre på Hovedøya de siste årene.

Dop-kanin[rediger]

De som bor inni dem med Tourette's syndrom. For i et øyeblikk er de late å sløve, men plutselig blir de gale som Duracell-Kanin på speed. Dop-kanin er det omvendte av Durcell-kaniner (Helt til de blir sprøe og gale og kontrolerer folks muskler).

Du kan se kaniner røyke Weed selv den dag i dag.

Hippie-Kanin[rediger]

Noen kaniner ble født har forfedre fra 70-tallet og har arvet deres gener. De er veldig hekta på peace-tegnet og tørkle rundt panna. Hvis en sinna mobb med hippie-kaniner er rundt huset ditt er du fortapt...

En sulten morderkanin.
Desverre døde fotografen rett etter at filmen var tatt.

Morderkaniner[rediger]

Det har vært flere tilfeller av den såkalte morderkaninen (også kjent som killerbunny). Morderkaninen ble først vist offentlig i filmen Monty Python's and the Holy Gral, og har siden blitt fryktet av alle og enhver. Til og med deg. Disse kaninene har sylskarpe tenner på 20 cm og kan kappe av deg hodet med ett bitt. Nå i dag holder de til under mørke trapper og venter på at en lekker fot skal dukke opp imellom trappetrinnene. kaninene spiste den 9. planeten som het bacon i vårt solsystem.

Hattekaniner[rediger]

Disse kaninene er hvit på farge og bruker flosshatter som portaler. De er oftest å se på trylleshow. Tryllekunstneren pleier å ha en gulrot i ermet når han stikker hånden ned i hatten. Desverre går kaninen som oftest sulten ned i hatten igjen, og blir straks lokket opp av en ny hatt på en ny scene. Disse kaninene pleier å lide av ørestrekk, sceneskrekk og ufrivillig spiseforstyrrelse.

Påskeharer er veldig lett og kjenne igjen.

Påskeharer[rediger]

Disse kaninene er de eneste kaninene som legger egg. De har sin opprinnelse på påskeøya, men i andre verdenskrig bombet påskeharene militærflyene som fløy forbi med påskeegg, så de så de måtte nødlande på påskeøya. påskeharene åt soldatene, stjal flyene og spredde seg til resten av verden. De er like stor som en fullvoksen mann, og sover mesteparten av året. De er bare våkne i påsken og legger dopfylte påskeegg i hagen til folk, som barna plukker opp. Påskeharer har som oftes enten heroin eller kokain i påskeeggene, og de sørger alltid for at barna får overdose. Påskeharen har gul pels og bærer påskeeggene i en kurv. så vær på vakt! Sjokoladen er ofte laget av jord eller bark. De fleste kaniner gir egg i påsken og blir leid av narkotika smuglere!! Kaninene vasker ikke hendene sine og plukker en bussefant eller to som de legger som dekorasjon på eggene.

Ninjakaniner[rediger]

Disse kaninene er ikke som andre kaniner. De ligner på mennesker, men du må ikke la deg lure. Denne typen kaniner er livsfarlige. De bruker ofte våpen som kastestjerner, kastekniver, sverd, osv. De er også kjent for sin ninjutsu, og kunnskap om ulike kampsporter. Rasen har sin opprinnelse i Japan, men har spredt seg, og finnes nå i hele verden. De får "oppdrag" fra lederene sine, som kan være alt ifra å gå tur med naboens hund(stakkars dyr(hunden, altså)), til å drepe deg, din familie, og andre folk du ikke kjenner. Advarsel = Ikke tull med dem hvis du har livet kjært, uansett hva eller hvem du er.

Kjente kaniner[rediger]

Snurre Sprett sammen med Pål Bang Hansen.

Kaniner har blitt headhuntet av underholdningsbransjen siden TV ble oppfunnet av MacGyver i 1874. Gjennom mediene har kaniner blitt symbol for humor og frykt for kommunisme. Her er et lite utvalg kjendiskaniner.

 • Snurre Sprett: Spretten gladgutt som har underholdt verden med sine upolitiske anekdoter i en mannsalder.
 • Påskeharen: Verdenskjent seriemorder som hver påske tar livet av ca. 400.000 barn ved hjelp av dopfylte egg.
 • Herr Vissvass: Kanin som har oppnådd stjernestatus gjennom TV-serien "Brandy og Herr Vissvass" på Disney Channel. Han bor i jungelen sammen med den bortskjemte bikkja Brandy. Ryktene sier at de to er mer enn bare "gode venner". Det skal også ha blitt oppdaget en skjult "Homemade" video med disse to. De har også laget en film for playboy kaninene hjemme men de klippet vekk hunden Brandy siden han ikke var en kanin.Senere det året tok han hevn på de kaninene med å fortelle noen jegere hvor de lager filmene sine og anmeldte de for rasmise. Herr vissvass har også forbindelser med sideshow bob fra forsøkene han hadde på å drepe Bart Simpson. Han har også blitt funnet full i bilen sin og ha hvert i fengsel en måned.
 • Trampe: Sukkersøt pelsklump kjent fra Bambi-filmene. Sliter med ukontrollerte spasmer, mest kjent er trampebevegelsen som utføres med den ene foten.Noen mener at fottrampingen er en form for paringsdans, som han danset til Bambi. Altså han er gay. (Se bildet). Termonukleære tester tyder på at han har ADHD, men dette er ikke 100 % sikkert. Du får vurdere selv.trampe er også en OG i medlem av gangster gjengen blods som holder til på nor siden av stor byen ålesund, trampe blei duket for mord på påske haren, da trampe skal ha brutalt trampet på påske haren fordi påsken haren tog all dope hans å byttet det ut med non-stop. Saken ble henlagt på 24.07.1678.

Kaninfakta[rediger]

 • Kaniner stammer fra aper og hunder, det var en gang en ape og en hund som fikk et barn de kalte for en kanin. den var veldig farlig og brølte. kaniner stammer også fra egypterne. egypterne fant ut av denne kaninen og fikk lyst på en selv siden de så kule ut. Så egypterne tvang aper og hunder til og lage flere kaniner, til slutt fant egypterne ut at kaninene kunne lage nye kaniner ved og ha samleie. alle egypterne ville ha sin engen kanin siden de var så kule og etter vært ble kaninene om til kjæledyr.
 • Kaniner er dyr som blir fort aggressive! Ikke rør dem, da kan det bli bråk!
Trampe sliter med ukontrollerte fotbevegelser.
 • De spiser fluer, hodeløse zombiflaggemus, ravn, markmus og høner.
 • De liker ikke fremmede.
 • Kaniner og trøndere er erkefiender.(Unntatt trønderkaniner, de har bare simpelthen STORE familieproblemer.)
 • Lars Monsen spiser kaniner til frokost.
 • Der det er et politikammer, er det kaniner.
 • Bjarne Brøndbo er ikke en kanin, men vil gjerne bli en.
 • Har du kaninproblemer, ring Statens Hjelpetelefon for Kaninofre: 666
 • I enkelte bygder på Hedmarken har det blitt eksperimentert med en rett kalt "kaninikål", uten stor suksess.
 • Kaniner kan høre stillhet.
 • Kaniner finnes i fargene svart, hvit, grå og marianeblå, og påstander om lysegrønne...
 • Trampe er en overvektig kanin med store skader. den har hjertefeil på penis. og klamydia i øret. dette er svært vanlig for trampekaniner
en kanin som har fått rabis og drepte Oskar Monsek.

Universets ti mest nyttige gjenstander

Håndkle.jpg
Gaffa-teip.jpg
Håndkle · Gaffa-teip · Sukker · Dopapir · Penger eller rik slektning · Copy-Paste · Solen · Ikkepedia · Romskip · Forsøkskanin
Listen er utarbeidet i samarbeid med MacGyver

GISLE FACTS

 • Gisle er en type kanin som lever på mcdonalds(også kalt "Gislefisk").
 • Den kan være veldig aggresiv og kan spise pungen din iløpet av 3 timer.
 • Gisle er veldig utrydninstruet og hvis han ikke kan parre seg med seg selv vil han dø ut.
 • Gisle garen er også veldig tykk og kan veie opp til 45 tonn etter middagsmat.
 • Gisle spiser for det meste horer på crack, men spiser gjerne elefantrompe viss det er mulig.

Universets ti mest morsomme gjenstander

Spam · Ikkepedia · Sjokolade · Øl · LOL eller ROFL · Kildekode-kopiering · Datamaskin · Playstation · Spillkonsoller · Forsøkskanin som du kan gjøre kule ting med
Listen er utarbeidet i samarbeid med SatanGodtatt av Dansende Melk
Godtatt av Dansende Melk.
Denne siden har møtt kriteriene til Dansende Melk; forfatteren har nå tillatelse til å danse og spille melk.

Vær forsiktig med å spille melk, ellers må du gråte over den.(alle kaniner er noen ondsinnede slemminger som spiser folk i følge kaninrådet i USA ledet av Donald J Trump.)