Jerry Seinfeld

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kong Jerry Seinfeld


Humorkongen av New York (ikke kongen av Queens)

Seinfeld.JPG
Navn Kong Jerome Seinfeldstein III
Regjerte fra 1989-
Født den dagen humoren ble født
Død -
Foreldre Gro Harlem Bruntland og Charles Darwin
Ektefeller(r) Elaine Seinfeldskjerringír
Barn Jerry Junior Jr, Michael Jackson, Method Man og Donald Duck (adoptert)


«What’s the deal with Jerry Seinfeld anyway?»

- Jerry Seinfeld

«Jeg er sikker Jerry hadde likt gris hvis han hadde prøvd det.»

- Mullah Krekar om Jerry Seinfeld

«Etter å ha sett Seinfeld innså jeg at jeg var en dobbel-dipper.»

- Ari Behn om TV-serien Seinfeld

Jerry Seinfeld (født 31. oktober) er en muslimsk standup-selvmordskomiker. Han er reinkarnert et dusin ganger som seg selv. Tusener av publikummere har strøket med på showene hans, de fleste er jøder og katolikker. Seinfeld nådde toppen av TV-bransjen etter å fått hele verden til å gråte gjennom den tragiske sitcomen Seinfeld.

Karierre[rediger]

Seinfelds første opptreden på TV var en Charlie Chaplin-look-alike-konkurranse. Uhedligvis endte han på sisteplass etter å ha gått feil på veien til Adolf Hitler-look-alike-konkurransen. Seinfeld ga ikke opp så lett, hans postmodernistiske og pessimistiske syn på livet fikk han til å begynne for seg selv. Det viste seg at han ikke var så flink til å bake som han trodde og bakeriet hans gikk konkurs. Det var da han fikk vite om en norsk utenriksreporter som hadde planer om å selge en komiserie til NBC TV. Denne nordmannen var Hans-Wilhelm Steinfeld. Seinfeld stjal manuskriptene til den brautende bergenseren og visket bort "t" i Steinfeld. Resultatet ble Seinfeld, en tragikomisk sitcom med fokus på de små ting i livet.

Etter Seinfeld[rediger]

Etter at Seinfeld-serien var over, ble Seinfeld arbeidsløs. Han gikk på trygd en liten stund før han fant ut at han kunne tjene penger på spin-off-produkter fra den suksessfulle serien. Seinfeld-lampeskjermer, Seinfeld-bobler, Seinfeld-ludo og Seinfeld-dukker ble resultatet. Dukkene var spesielt morsomme, hvis man trykket Kramer på nesen, eksploderte han og slyngte glassplinter i barnas øyne. Den siste tiden har Seinfeld brukt til å legge stemmer på tegnefilmer. Selv laget han animasjonsfilmen The Bee Movie, en film der tittelen var det eneste morsomme.

Dette visste du ikke om Seinfeld[rediger]

  • Jerry er døpt Jemini, etter sin mormor Jenny Jensen.
  • Jerry er egentlig ikke morsom.
  • Jerry grunnla rapgruppa Wu-Tang Clan.
  • Jerry ble imitert av en sittende Gilbert Gottfried i en episode av Våre Verste År